Header

banner_top

09/03 ...ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!

gameday

Σαββατόβραδο με αγωνιστική δράση για το τμήμα Γυναικών του ΒΑΟΛ, περιλαμβάνει το σημερινό (9/3) πρόγραμμα της ΤΕ Χίου. Στις 21:00, στο Βούρειο, η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη υποδέχεται τον ΑΙΓΕΑ σε αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών. Ο Βούρειος θα παλέψει για την φετινή νίκη του, ώστε να ανέλθει βαθμολογικά και να επιστρέψει θετικά στη δράση μετά από μακρύ διάστημα αποχής.

2324WBC

Στο αντίστοιχο παιχνίδι του Α΄ Γύρου ο Βούρειος είχε περάσει νικηφόρα από το Κλειστό (44-68) επιτυχία που θέλει να επαναλάβει σήμερα απέναντι στον αντίπαλό του ο οποίος έχει τη νεανικότερη σύνθεση στο φετινό πρωτάθλημα και ψάχνει την πρώτη του νίκη. ΒΑΟΛ και ΑΙΓΕΑΣ είναι οι μόνες, εν ενεργεία ομάδες του πρωταθλήματος, που έχουν κατακτήσει τίτλο "Πρωταθλητή Γυναικών" (ΒΑΟΛ: 18, ΑΙΓΕΑΣ: 4) έχοντας προχωρήσει σε εκτεταμένη ανανέωση των ρόστερ τους στην τρέχουσα περίοδο. Στο παιχνίδι που άνοιξε την 7η αγωνιστική (Τετ. 6/3) η Κυπελλούχος ΕΝΩΣΗ πέρασε εύκολα από τα Καμπόχωρα επικρατώντας του ΠΥΡΣΟΥ με 34-68, ανεβαίνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ελέω ρεπό του ΦΟΒ, γεγονός που θα φέρει τον ΒΑΟΛ στη 2η θέση, αν καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του σημερινού του αντιπάλου.

vaol2324gyn

ΒΑΟΛ - ΑΙΓΕΑΣ λοιπόν στις 21:00, στο Βούρειο, για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γυναικών της ΤΕ Χίου...

vathmolo22313οκ

Σήμερα (9/3) επίσης θα ολοκληρωθεί η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Ανδρών της ΤΕ Χίου, με τον ΒΑΟΛ να εκτίει το ρεπό του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στους σημερινούς αγώνες θα αναμετρηθούν ΝΗΡΕΑΣ - ΕΦΗΒΟΣ (Βούρειο - 17:30), ΦΟΒ - ΝΟΘ (Βούρειο -19:30) και ΛΙΘΙ - ΙΩΝΕΣ (Καμπόχωρα - 19:30) με τον αγώνα ΠΥΡΣΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 49-45 που έγινε την Τετάρτη (6/3) να έχει προσμετρηθεί στον παραπάνω βαθμολογικό πίνακα...

weekend910324