Header

banner_top

29/04 ...ΚΑΛΗ Μ. ΕΔΒΟΜΑΔΑ !!!

cccvvv

Με την ασφαλή επάνοδο στη Χίο, της αποστολής του τμήματος Εφήβων του ΒΑΟΛ, ολοκληρώθηκε η προηγούμενη εβδομάδα και ξεκινά η Μεγάλη που θα κινηθεί σε ιδιαίτερους ρυθμούς λόγω των ξεχωριστών εορταστικών ημερών του Θείου δράματος, που θα κορυφωθούν με την Ανάσταση και τις αργίες του Πάσχα που θα ακολουθήσουν.

ΚΟRAS20232024

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς παραμένει το τμήμα κορασίδων (2008+) του ΒΑΟΛ Χίου. Τα κορίτσια της Σόνιας Μαρκίς, έχοντας ολοκληρώσει το 4 στα 4 αναφορικά με τη συμμετοχή σε τελικό αναπτυξιακών τμημάτων (έχουν προηγηθεί οι Πρωταθλητές Β. Αιγαίου Έφηβοι, οι Πρωταθλήτριες Χίου Νεάνιδες και οι Φιναλίστ Παίδες) θα βρεθούν σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, στις 18:30, στο Κλειστό, έχοντας τον δικό τους τελικό. Ο ΑΙΓΕΑΣ είναι ο έταιρος φιναλίστ, ο οποίος υποδέχεται τον Βούρειο και κρατώντας το 2-0 από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θέλει ακόμη μία νίκη (έχοντας στη διάθεσή του 3 "ματσ-μπολ") για να στεφθεί πρωταθλητής στην κατηγορία "Κορασίδων".

pasxa22

Με την ανάδειξη του πρωταθλητή κορασίδων ολοκληρώνεται και η επίσημη αγωνιστική δράση των πρωταθλημάτων της ΤΕ Χίου πριν τη διακοπή των εορτών του Πάσχα... Τα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν μετά τις Εορτές με τις εν εξελίξει κατηγορίες Ανδρών (ξεκινούν οι ημιτελικοί με τον αγώνα ΒΑΟΛ - ΙΩΝΕΣ 2-0), Γυναικών (επίσης στα ημιτελικά με τον αγώνα ΕΝΩΣΗ - ΒΑΟΛ 0-2) αλλά και τα πρωταθλήματα παμπαίδων (μονός ημιτελικός ΒΑΟΛ - ΦΟΒ) και παγκορασίδων (ημιτελικοί ΠΥΡΣΟΣ - ΒΑΟΛ 1-1)...

gameday

Για σήμερα Μεγάλη Δευτέρα (29/4) πάντως ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ (τελικός κορασίδων) στις 18:30, στο Κλειστό !!!

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους...