Header

banner_top

20/04 (ΕΦΗΒ) ΠΡΑΜΝΟΣ - ΒΑΟΛ 55-76

efivon champ2324

Πολύ καλή εμφάνιση και σπουδαία νίκη για τον ΒΑΟΛ Χίου επί του ΠΡΑΜΝΟΥ Ικαρίας με σκορ 55-76, στην πρεμιέρα του Βούρειου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.  Η ομάδα του Πέτρου Συμιακάκη έπαιξε πολύ όμορφο μπάσκετ και με δυναμισμό, πλουραλισμό και αποτελεσματικότητα κατέβαλε την αντίσταση της εξαιρετικής ομάδας του Στέργιου Μυτιληνού και πήρε δίκαια τη νίκη. Μάλιστα καθώς στόχος ήταν και η εξασφάλιση διαφοράς, στόχος που επίσης επετεύχθει χάρη στην προσύλωση των πρωταθλητών Χίου στο αγωνιστικό πλάνο. Με 11 συμμετέχοντες, 8 σκόρερς και 6 διψήφιους (ή οριακά διψήφιους) ο Βούρειος είχε παράσταση νίκης σε όλον τον αγώνα. Ο Μ. Αγγελής οργάνωνε και πίεζε, ο Στέλιος Αλούρδας και ο Μιχάλης Ξυνταριανός έλεγχαν ότι ...πετούσε, ο Σταμάτης Κουτσουράκη σκόραρε, ενώ παίκτες "κλειδιά" υπήρξαν οι Αντώνης Σαμωνάς και Γιώργος Γεόμελος που έδωσαν λύσεις καίριες. Από κει και πέρα σπουδαία βοήθεια προσέφεραν όλα τα παιδιά του ΒΑΟΛ που σήμερα πήρε ενέργεια, πόντους και φρεσκάδα από τον πάγκο του στοιχεία που έκριναν το ματς. Καλή συνέχεια στους Ικαριώτες φίλους μας που έδωσαν διαπιστευτήρια της αξίας τους σε αυτό το τουρνουά κι όσο για μας στρέφουμε πλέον το βλέμμα μας στον τελικό με τον οικοδεσπότη ΗΦΑΙΣΤΟ Λήμνο για τη νίκη που δίνει εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος...

2024ll

Διαιτητές: Στραγαλινός - Κολίλας.

Τα δεκάλεπτα: 09-13, 22-30, 35-48, 55-76.

ΠΡΑΜΝΟΣ Ικαρίας (Μυτιληνού) Τσιγκρέλης, Μακράκης, Μπεκιράι 11(1), Τσιμπίδης 13, Παύλος 13, Μυτιληνού 16(1), Μελάς, Στρατάκης Ι. 1, Φούσκας, Πυροβολικός, Κούβαρης, Στρατάκης Η.

ΒΑΟΛ Χίου (Συμιακάκης) Ξυνταριανός 10, Σαμωνάς 14, Κουτσουράκης 15(3), Αγγελής 8, Τσιμούνης 3(1), Φαφαλιός 5, Στελ. Αλούρδας 10, Σταυρ. Αλούρδας, Γεόμελος 8(1), Σπυρέλλης 3(1), Φ. Μηλιάδης.