Header

banner_top

26/03 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

cccvvv

Μετά την αργία της 25ης Μαρτίου και την ασφαλή επιστροφή στο νησί μας για τις Μικτές ομάδες (U18 και U16) της ΤΕ Χίου, ξεκινάμε μια πολύ κομβική και γεμάτη εβδομάδα με πολλούς και σημαντικούς αγώνες.

andr2324

Την Τετάρτη 27/3, στις 17:30 στα Καμπόχωρα, η ομάδα ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενείται από τον 4ο στη βαθμολογία ΠΥΡΣΟ Βερβεράτου, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Α΄ Ανδρών ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Πέτρου Συμιακάκη, μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του αξιόμαχου ΠΥΡΣΟΥ και να συνεχίσει αήττητη στον κορυφή της βαθμολογίας ώστε να πάει ως πρωτοπόρος στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΦΟΒ (Τετ. 10/06 - Κλειστό)

ef2324panig

Την ίδια μέρα (Τετ. 27/3) στις 19:30, στο Βούρειο, η ομάδα Εφήβων (2006+) του ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται τους ΙΩΝΕΣ για τα play-offs του πρωταθλήματος εφήβων. Οι πρωταθλητές του Πέτρου Συμιακάκη, που θα αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Σκυριώτη αναμένεται να έχουν εύκολο έργο, ώστε να γράψουν το 3-0 και να προκριθούν στους τελικούς της κατηγορίας…

Την Πέμπτη 28/3 (εφόσον ο ΒΑΟΛ κάνει το 3-0 επί των ΙΩΝΩΝ, ειδάλλως θα υπάρξει τροποποίηση του προγράμματος) θα ξεκινήσουν οι τελικοί του πρωταθλήματος Εφήβων με τους φιναλίστ ΦΟΒ και ΒΑΟΛ, με το σκορ στο 1-1 να δίνουν ραντεβού στις 21:30, στο Βούρειο. Με τον τίτλο να κρίνεται στις 3 νίκες γίνεται σαφές ότι ο νικητής αποκτά σημαντικό προβάδισμα στη φετινή κούρσα τίτλου…

HH invitation ΧΙΟΣ 28 31.03

Την ίδια μέρα Πέμπτη 28/3 και μέχρι την Κυριακή 31/3 θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό η δράση HealthyHoops4ALL, της ΕΟΚ σε συνεργασία με την ΤΕ Χίου, με πλήθος εκδηλώσεων και αγώνων αναφορικά με παιδιά σχολικής ηλικίας όπου η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ αναμένεται να δώσει βροντερό παρών.

paidon20224

Την Κυριακή 31/3 στις 15:30, στο Βούρειο η ομάδα Παίδων (2008+) του ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται τους ΙΩΝΕΣ στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Παίδων της ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Γιώργου Σκυριώτη θέλει να κλείσει νικηφόρα την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και να μπει με θετικό συντελεστή στα play-offs που θα αναδείξουν τον φετινό πρωταθλητή.

vaol2324gyn

Την ίδια μέρα (Κυρ. 31/3) στις 19:30, στο Βούρειο, η ομάδα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου θα αντιμετωπίσει τον ΦΟΒ στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Δύσκολη αποστολή για τη νεανική ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη που θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό απέναντι στη φιλόδοξο πρωτοπόρο του φετινού βαθμολογικού πίνακα.

Καλή εβδομάδα σε όλους…