Header

banner_top

14/03 ...ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕ ΧΙΟΥ

Τις Μικτές Ομάδες Παίδων (γεν. 2008-2009) και Εφήβων (γεν. 2006-2007) που θα συμμετέχουν στους αγώνες των νησιωτικών ΤΕ (Δωδεκάνησα, Λέσβος, Χίος, Σάμος) στη Μυτιλήνη (23-25/3) ανακοίνωσε η ΤΕ Χίου.

 

miktes martis 2024

 

Σε αυτές μετέχουν 14 αθλητές του ΒΑΟΛ Χίου και πιο συγκεκριμένα οι Λεωνίδας Μηλιάδης, Μάριος Αγγελής, Στέλιος Αλούρδας, Αντώνης Σαμωνάς, Γιώργος Γεόμελος, Σταμάτης Κουτσουράκης, Ζαννής Σπυρέλλης στη Μικτή Εφήβων και Μιχάλης Ξυνταριανός, Σάββας Φαφαλιός, Ζαννής Τσιμούνης, Δημήτρης Σκυριώτης, Φώτης Μηλιάδης, Παναγιώτης Λουκαράκης και Γιώργος Πιπινιάς στην Παίδων.

Καλή επιτυχία και από εμάς στις Μικτές μας, ευχόμενοι οι βαθμοί από κάθε αγώνα, ως χιώτες, να έρθουν ...δυο - δυο !!!

Ακολουθεί η ανάρτηση της ΤΕ Χίου:

"Στη Μυτιλήνη θα βρεθούν το 3ήμερο 23-25 Μαρτίου οι Μικτές ομάδες εφήβων (2006-2007) και παίδων (2008-2009) της ΤΕ Χίου, για να συμμετάσχουν στο μεγάλο Αιγαιοπελαγίτικο ραντεβού των νησιωτικών Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΚ. Εκτός από τις ομάδες του νησιού μας στο Τουρνουά θα λάβουν μέρος οι αντίστοιχες Μικτές ομάδες από τις Τοπικές Επιτροπές Δωδεκανήσου, Λέσβου και Σάμου σε μια διοργάνωση της ΕΟΚ που έχει στόχο την ανάδειξη του ταλέντου των νεαρών καλαθοσφαιριστών από τα ακριτικά νησιά μας και αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέες φιλίες μεταξύ παιδιών που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, λόγω νησιοτικότητας, απολαμβάνοντας το άθλημα που αγαπούν.

Στη Χίο η διαδικασία της επιλογής, των αθλητών που στελεχώνουν τις Μικτές μας, ξεκίνησε από το φθινόπωρο του 2023 με τις προπονήσεις ταλαντούχων παιδιών και εφήβων από όλες τις ομάδες του νησιού μας. Οι υπεύθυνοι προπονητές της ΤΕ Χίου, ο κ. Μιλτιάδης Μηλιάτης για τους Εφήβους και ο κ. Μανώλης Λευκόπουλος για τους Παίδες (και οι δυο τους έμπειροι προπονητές καλαθοσφαίρισης και καθηγητές φυσικής αγωγής) μέσα από μακρά διαδικασία επιλογής κατέληξαν στην επιλογή των παρακάτω αθλητών που θα εκπροσωπήσουν το νησί μας.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε πως η επιλογή έγινε με βάση τις ανάγκες των ομάδων σε κάθε θέση, το ποσοστό ετοιμότητας του κάθε αθλητή στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή καθώς και την εν γένει παρουσία του στη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων των συλλόγων τους. Με άλλα λόγια δε σημαίνει ότι κάποιος αθλητής που δεν επιλέχθηκε είναι λιγότερο καλός από κάποιον που θα συμμετέχει στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ούτε ότι η πόρτα των Μικτών κλείνει για όσα παιδιά δεν δουν το όνομά τους στην παρακάτω λίστα. Απ’ εναντίας αυτό πρέπει να δώσει επιπλέον κίνητρο στα παιδιά ώστε μέσα από τη δουλειά και την πρόοδο ο κάθε αθλητής να διεκδικήσει όσα του αξίζουν...

Ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στις Μικτές ομάδες της ΕΟΚ/ΤΕ Χίου που θα έχουν συνοδούς τα Μέλη του ΔΣ της ΤΕ Χίου κ. Γιάννη Μπατή (εφήβων) και κ. Λευτέρη Μπλάτζιο (παίδων) και θα εκπροσωπήσουν το χιώτικο μπάσκετ με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και την συγκομιδή χρήσιμων εμπειριών για τα παιδιά που ελπίζουμε πως θα συνεχίσουν στο φωτεινό δρόμο του αθλητισμού αλλά και των επιτυχιών που φτάνουν, για την καλαθοσφαίριση της Χίου, μέχρι και τη στελέχωση των εθνικών μας ομάδων…"