Header

banner_top

13/03 (ΠΑΜΠ) ΦΟΒ Β΄ - ΒΑΟΛ 20-56

2324PAMP

Αήττητος, στην 1η θέση του 2ου Οομίλου του πρωταθλήματος παμπαίδων (2009+) τερμάτισε ο ΒΑΟΛ Χίου, μετά την άνετη νίκη του επί της νεανικής, μαχητικής ομάδας του ΦΟΒ Β΄. Οι πιτσιρικάδες του Γιώργου Σκυριώτη, με ανανεωμένο ρόστερ και αρκετά νέα πρόσωπα, έτρεξαν ένα απόλυτο 1ο δεκάλεπτο (02-33) και στη συνέχεια κατέγραψαν μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά με λιγότερη επιθετική αποτελεσματικότητα, αποτέλεσμα και του άπλετου χρόνου συμμετοχής που μοίρασε ο κόουτς. Επιτυχημένο ντεπούτο για τον ελπιδοφόρο ψηλό Αντώνη Πικούνη (5π.), γιο του αείμνηστου δημοσιογράφου και φίλου του ΒΑΟΛ Στέφανου, που αν αποφασίσει να ασχοληθεί εντατικά με το μπάσκετ έχει όλα τα φόντα να φτάσει ψηλά καθώς διαθέτει τα απαραίτητα σωματικά προσόντα... Ο Φώτης Μηλιάδης (17(1)) οδήγησε επιθετικά τους πρωταθλητές, με τον Σταύρο Αλούρδα (10π.) και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, ειδικά τα μικρότερα των Γαλανόλευκων Αστεριών να καταγράφουν θετικότατη εμφάνιση. Πλέον ο ΒΑΟΛ θα αντιμετωπίσει τον ΦΟΒ (2ος του 1ου ομίλου) στον έναν νοκ-άουτ ημιτελικό ενώ στον έταιρο ημιτελικό εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο ΝΟΘ (επικράτησε σήμερα επί του ΦΟΒ με 97-29 (!)) απέναντι στον ΦΟΒ Β΄. Μέχρι τότε, τους ημιτελικούς και την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων από πλευράς ΒΑΟΛ Χίου, πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα και καλή συνέχεια σε όλους...

Διαιτητής: Δέδες.

Τα δεκάλεπτα: 02-33, 12-37, 14-46, 20-56.

ΦΟΒ Β΄ (Μηλιάτης) Αμέντας 4, Κοινούσης, Κατσάλας 1, Α. Πατελίδας 4, Στραβελάκης 2, Συκαλάς 3, Μιμίδης 4, Ανδρεάδης, Κουκουνάρης, Κουδής 2.

ΒΑΟΛ Χίου (Σκυριώτης) Πικούνης 5, Στείρος, Τσιμούνης 4, Λουκαράκης 5(1), Μηλιάδης 17(1), Αστ. Παπαδόπουλος 2, Τοκατλιάν 4, Σ. Σκυριώτης 2, Εγγλέζος 1, Καραμαούνας, Πιπινιάς 6.