Header

banner_top

20/02 ...ΣΤΕΨΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ !!!

Τις πρωταθλήτριες ομάδες περιόδου 2022 - 2023 και τους πρώτους σκόρερ των αντίστοιχων πρωταθλημάτων θα βραβεύσει η ΤΕ Χίου στην 9η Γιορτή του Χιώτικου μπάσκετ και συγκεκριμένα στις 18:30 στο Κλειστό, μεταξύ των 2 τελικών του Κυπέλλου (17:00 ΦΟΒ - ΕΝΩΣΗ Γυν.) και (20:00 ΦΟΒ - ΟΜΗΡΟΣ Ανδρ.) την Τετάρτη 21/2. Ας δούμε όμως ποιες είναι οι ομάδες και οι σκόρερ του ΒΑΟΛ που θα βραβευθούν, παρουσία του Προέδρου της ΕΟΚ κ. Βαγγέλη Λιόλιου.

 

ΑΝΔΡΩΝ

champ2023

Τα πιτσιρίκια του Μανώλη Χατζηλάμπρου που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατέκτησαν με επικό τρόπο το πρωτάθλημα που όπως είπε και ο Παντελής Βούλικας "ήταν το πιο μάγκικο και σπουδαίο στην ιστορία του ΒΑΟΛ".

moures

Τερμάτισαν στη 2η θέση στην κανονική περίοδο, απέκλεισαν με 4-3 τους σκληροτράχηλους ΙΩΝΕΣ στα ημιτελικά των play-offs και στους τελικούς "σκούπισαν" το μεγάλο φαβορί ΝΟΘ (3-0, συνολικό 4-1) φθάνοντας τα 9 πρωταθλήματα και τα 100 στο σύνολο για τον ΒΑΟΛ.

 

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

18womanchamp

Αήττητο νταμπλ για την ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη η οποία αφού έγραψε ιστορία κατακτώντας το Κύπελλο απέναντι σε ομάδα της Α2 Εθνικής (ΑΙΓΕΑΣ) πρόσθεσε και το 18ο πρωτάθλημα Χίου.

ch2223women

Νεανική και εδώ η σύνθεση του Βούρειου με αρκετές έμπειρες αθλήτριες στο ρόστερ με κορυφαία εξ αυτών την διεθνή Κυπελλούχο Ευρώπης Όλγα Χατζηνικολάου που αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

 

ΕΦΗΒΩΝ

efbacktoback

Οι πυραυλοέφηβοι του Μανώλη Χατζηλάμπρου κατέκτησαν διά περιπάτου το πρωτάθλημα Χίου και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό κατακτώντας αήττητοι και το πρωτάθλημα Βορείου Αιγαίου στη Λέσβο.

 

ΝΕΑΝΙΔΩΝ

NEAN ATH

Πρωταθλητής Χίου και Πρωταθλητής Βορείου Αιγαίου ο ΒΑΟΛ Χίου μετά τις δύσκολες νίκες επί ΑΙΟΛΟΥ Μυτιλήνης και ΑΘΛΕΩΝ Σάμου στο πρωτάθλημα Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

 

ΠΑΙΔΩΝ

paidbacktoback23

Άλλη μία εύκολη και αήττητη κατάκτηση τοπικού τίτλου και ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα Βορείου Αιγαίου για την ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου, που έφτασε σε απόσταση αναπνοής από μια ιστορική πρόκριση σε final - 8 καθώς νικoύσε για 3 δεκάλεπτα το ΗΡΑΚΛΕΙΟ που τελικά πήρε το εισιτήριο στις λεπτομέρειες...

 

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

KOR CHAMP

Πρωτάθλημα με ανατροπή για τον ΒΑΟΛ Χίου, καθώς μετά την ήττα τους με 2 πόντους στο Κλειστό από τον ΑΙΓΕΑ, τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου, νίκησαν και κάλυψαν το -2 φθάνοντας πανηγυρικά στην 20η τους κούπα στην κατηγορία. Πρωταθλήτριες Βορείου Αιγαίου και αυτές μετά την εύκολη νίκη επί του ΙΚΑΡΟΥ και τη δύσκολη, στην παράταση, επί της ΟΛΥΜΠΙΑΣ Μήθυμνας.

 

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

PAMP23CHAMP99

Πρωταθλητής με μεγάλη διαφορά και σε αυτή την κατηγορία με τα πιτσιρίκα του Μανώλη Χατζηλάμπρου να επικρατούν με ευρείες διαφορές απέναντι σε όλους τους αντιπάλους τους κατακτώντας το 7ο πρωτάθλημα της περιόδου 2022 - 2023, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ καθώς 7 στα 8 σημειώνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του χιώτικου μπάσκετ.

 

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ

chatz1

Πρώτος σκόρερ στις κατηγορίες ανδρών, εφήβων και παίδων (στην παμπαίδων δεν υπήρχε πρώτος σκόρερ γιατί αλλιώς θα το κατακτούσε εύκολα), Διεθνής με την Εθνική Παμπαίδων, πρωταθλητής σε όλες τις προηγούμενες κατηγορίες, πρώτος σκόρερ στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική και φυσικά η μεταγραφή στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, είναι μερικά από τα επιτεύγματα του "μικρού" Λάμπρου τη χρονιά που πέρασε. Νεότερος πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α΄ Ανδρών όντας παμπαίδας, ο Χρυσόστομος τα σάρωσε όλα...

2022 2023 PROT

Αυτές ήταν οι ομάδες και ο πρώτος σκόρερ από πλευράς ΒΑΟΛ Χίου που θα τιμηθούν αύριο Τετάρτη 18:30, από της ΤΕ Χίου. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές όλων των ομάδων που διακρίθηκαν και ραντεβού στο Κλειστό για την 9η Γιορτή του Χιώτικου Μπάσκετ...

Kipello24 xorigoim