Header

banner_top

17/02 (ΓΥΝ) ΕΝΩΣΗ - ΒΑΟΛ 65-32

vaol2324gyn

Ήττα για την ομάδα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου από την ΕΝΩΣΗ με 65-32, στην πρεμιέρα του 2ου Γύρου του πρωταθλήματος. Οι λαβωμένες πιτσιρίκες του Γιάννη Σαμιώτη πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση και ηττήθηκαν δίκαια. Πολλά χαμένα ριμπάουντ, κακές επιλογές και παροιμιώδης αστοχία (το 7 στις 32 βολές (!!!) μιλάει από μόνο του) ήταν τα στοιχεία που έδωσαν στις τυπικά γηπεδούχες από την αρχή το προβάδισμα το οποίο διατήρησαν χωρίς δυσκολία μέχρι τη λήξη. Ακόμα κι έτσι πάντως οι πρωταθλήτριες προσπάθησαν, έβγαλαν αντίδραση για μικρά χρονικά διαστήματα, απλά αυτά τα ξεσπάσπατα ήταν μικρής χρονικής διάρκειας και λίγα... Η ΕΝΩΣΗ μετέφερε το παιχνίδι εντός του ζωγραφιστού όπου είχε υπεροπλία ενώ και περιφερειακά ευστόχησε σε 4 τρίποντα έναντι 1 του Βούρειου. Η Ολυμπία Πατάπη ήταν η παραγωγικότερη από πλευράς ΒΑΟΛ με 9π., ακολουθούμενη από τη Μαρία Σουλίκα (7π.). Από την ΕΝΩΣΗ καλύτερη ήταν η Δάνδουλα με 25(2). Μια κακή βραδιά δεν μειώνει σε τίποτα τη γενική προσπάθεια που καταβάλουν τα κορίτσια του ΒΑΟΛ, τα οποία στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι με τον ΑΙΓΕΑ (9/3) στο Βούρειο, με στόχο την επαναφορά στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μέχρι τότε δουλειά, διόρθωση των λαθών μας, βελτίωση των αδυναμιών μας και τα καλύτερα θα έρθουν. Καλή συνέχεια σε όλους...

Διαιτητές: Λουκαράκης - Δέδες.

Τα δεκάλεπτα: 17-07, 36-15, 49-17, 65-32.

ΕΝΩΣΗ Λαγκ. - Συκ. (Γαλάτουλας) Βομβύρα 5(1), Δάνδουλα 25(2), Τσαϊρίδου, Γιοβανάκη 3(1), Κρουσουλούδη 6, Ντεντάι 8, Καλλίκη, Σκιαθίτη, Σκουφάρα 2, Σπανολιού 5, Τσιμπιρλή 2, Τριανταφυλλάκη 9.

ΒΑΟΛ Χίου (Σαμιώτης) Οικονόμου 5(1), Σουλίκα 7, Πρελιά, Βουδούρη, Πάντζη, Βαβάκα 4, Μ. Πατεράκη 5, Κουϊμάνη, Πατάπη 9, Δερμανλή, Τσιμπούκα, Χαβιάρα 2.