Header

banner_top

17/05 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!

gameday

Ένα ακόμα απόγευμα με διπλό αγωνιστικό πιάτο για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου, είναι το σημερινό (Τετ. 17/5) με δράση στα 2 εναπομείνατα πρωταθλήματα της ΤΕ Χίου, αυτών των Παμπαίδων και των Ανδρών...

23PAMPjpg

Στις 17:45, λοιπόν στο Βούρειο, οι εν ενεργεία και εν αναμονή πρωταθλητές παιμπαίδων, οι πιτσιρικάδες του ΒΑΟΛ Χίου, υποδέχονται τους αντίστοιχους πιτσιρικάδες του ΠΥΡΣΟΥ Βερβεράτου. Οι μπόμπιρες του Μανώλη Χατζηλάμπρου θέλουν να προσθέσουν ακόμα μία νίκη στη φετινή αήττητη συλλογή τους, ώστε μια ακόμα στις 3 αναμετρήσεις που θα απομένουν (ΑΙΓΕΑΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΦΟΒ) να κλειδώσουν την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

202223MEN

Αμέσως μετά, στις 19:30 και πάλι στο Βούρειο, σειρά έχει η αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΙΩΝΕΣ για τα play-offs της Α΄ Ανδρών. Με τις 2 ομάδες στο 2-2 και το εισιτήριο για τον τελικό, όπου περιμένει ο ΝΟΘ, να κρίνεται στις 4, ο αγώνας δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον νικητή όπως είναι φυσικό. Η νεανική ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα προσπαθήσει να διαχειριστεί και την κούραση των συχεχόμενων αγώνων και ταξιδιών (χθες το πρωί επέστρεψε η ομάδα παίδων από την Αθήνα) στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.