Header

banner_top

16/05 ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑNΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

font1

Με την ασφαλή επιστροφή στη Χίο της 32μελούς αποστολής του ΒΑΟΛ στο Μέτς, σήμερα (16/5) ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις και για τα τμήματα παίδων και κορασίδων του Βούρειου. Μετά την έως τώρα κατάκτηση των παρακάτω τίτλων:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΥ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΙΟΥ ΕΦΗΒΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΦΗΒΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΙΟΥ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΙΟΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

η προσοχή του ΒΑΟΛ στρέφεται στα 2 πρωταθλήματα της ΤΕ Χίου που συνεχίζονται (Ανδρών και Παμπαίδων) καθώς και στην προετοιμασία της ομάδα Γυναικών για τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου στην Α2.

Στο πρωτάθλημα παμπαίδων ο ΒΑΟΛ (απόλυτο φαβορί για τον τίτλο) υποδέχεται αύριο (Τετ. 17/5) στις 17:45 τον ΠΥΡΣΟ και στη συνέχεια έχει 3 αγώνες ακόμα (ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΑΙΓΕΑΣ,ΦΟΒ) για να σφραγίσει τον 7ο φετινό τοπικό τίτλο και το 99ο (!) συνολικά πρωτάθλημα του ΒΑΟΛ στη Χίο...

Στο πρωτάθλημα ανδρών ΒΑΟΛ και ΙΩΝΕΣ βρίσκονται στο 2-2 με στόχο τις 4 νίκες και την πρόκριση στον τελικό των play-offs όπου έχει προκριθεί ο ΝΟΘ επικρατώντας με 4-0 του ΑΙΓΕΑ. Ο αγώνας ΒΑΟΛ - ΙΩΝΕΣ θα ξεκινήσει στις 19:30 στο Βούρειο. Για τους τελικούς αν προκριθεί ο ΒΑΟΛ η σειρά με τον ΝΟΘ (στις 4 νίκες) ξεκινά από 1-1, ενώ αν προκριθούν οι ΙΩΝΕΣ από το 2-0 (υπέρ του ΝΟΘ).