Header

banner_top

15/05 (ΚΟΡ) ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ-ΒΑΟΛ 82-19

kormetsf

Φυσιολογική και αναμενόμενη ήττα για τις κορασίδες του ΒΑΟΛ Χίου οι οποίες ηττήθηκαν με 82-19 από τον ανώτερο πρωταθλητή Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ, που πήρε με άνεση το εισιτήριο για το final-8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, γεγονός για το οποίο τον συγχαίρουμε. Τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να προβάλουν αντίσταση στις ψηλότερες και δυνατότερες Κρητικές που νίκησαν απόλυτα δίκαια. Όπως και να έχει πάντως οι κορασίδες του ΒΑΟΛ Χίου κλείνουν απόλυτα επιτυχημένα έναν ολόκληρο κύκλο καθώς ο σημερινός ήταν ο τελευταίος στην κατηγορία για τις Αντιγόνη Πρελιά, Δέσποινα Νεαμονίτη, Σταυρούλα Πατεράκη, Αγγελική Αμέντα, Εβίτα Βαβάκα και Ολυμπία Πατάπη (τις 7άρες δηλαδή) που ...μεγαλώνουν και από την επόμενη χρονιά θα διεκδικούν τίτλους και διακρίσεις και κυρίως θα χαίρονται το μπάσκετ ώς "Νεάνιδες". Πολλά μπράβο σε όλη την ομάδα από τον κόουτς και τους εφόρους και φυσικά τα πολυτροπαιούχα κορίτσια και πλέον (μετά τη στήριξη από την κερκίδα για τα αγόρια) καλή συνέχεια στις νεάνιδες για τις "μεγάλες" αλλά και στα κορίτσια που συνεχίζουν στο "κορασίδων". Μπράβο σε όλους για την επιστροφή με το καλό και φυσικά Defend the island.

Τα δεκάλεπτα: 29-05, 42-09, 62-15, 82-19.

Διαητητές: Μπον - Πολάτογλου.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Τσιμπούκα 5, Πατεράκη Σ. 5, Πρελιά 2, Τακτικού, Κωνσταντάκη, Βαβάκα, Πατεράκη Μ. 2, Αμέντα, Πατάπη 2, Δαμηλάκη 3(1), Κουσκουσάκη, Κουϊμάνη, Πολυχρόνη.

ΟΑ Χανίων (Ψυχογιού): Μαρινάκη 2, Θεοδοσουλάκη 14, Χαϊδεμενάκη 4, Λαγωνικάκη 8, Ξανθουδάκη 9(3), Ιερωνυμάκη 20, Παπαγιαννάκη 13, Πολυανίδη 1, Σκέμπε Θ. 10, Σκέμπε Ε. 1.