Header

banner_top

14/05 ...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ !!!

2023AA

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στο Κλειστό της Χίου οι αγώνες της Β΄ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων και Κορασίδων αναφορικά με τον 6ο Όμιλο (Βορείου Αιγαίου). Η ΤΕ Χίου διοργάνωσε, κατά γενική ομολογία, ένα άψογο τουρνουά με φιλοξενούμενους τους πρωταθλητές ΤΕ Σάμου και ΤΕ Λέσβου οι οποίοι μαζί τις ομάδες παίδων και κορασίδων του πρωταθλητή Χίου ΒΑΟΛ έδωσαν 6 όμορφους αγώνες που έφεραν κοντά και γέμισαν εμπειρίες τα νιάτα του Βόρειου Αιγαίου.

6ompaidon

Στους παίδες ο ΒΑΟΛ Χίου ήταν πολύ καλύτερος και έφτασε εύκολα στον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή Βορείου Αιγαίου σημειώνοντας 2 νίκες. Μάχη έγινε για τη 2η θέση που κρίθηκε στην παράταση με τη δυναμική ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σάμου να επικρατεί με 71-73 και να ανεβαίνει στο 2ο σκαλοπάτι αφήνοντας 3ο τον ιδιαίτερα αξιόμαχο ΗΦΑΙΣΤΟ Λήμνου που ηττήθηκε στις λεπτομέρειες.

6omkorasn

Στις κορασίδες ο ΒΑΟΛ Χίου έκαμψε στην παράταση τη σθεναρή αντίσταση της ισάξιας ΟΛΥΜΠΙΑΣ Μήθυμνας με 57-52 στην πρεμιέρα και κατέλαβε την 1η θέση. Πολλές εμπειρίες απέκτησε η αποτελούμενη από μικρότερα ηλικιακά κορίτσια πρωταθλήτρια ΤΕ Σάμου ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ Ικαρίας που τερμάτισε στην 3η θέση.

metsora23

Πλέον οι ομάδες του ΒΑΟΛ Χίου συνεχίζουν στους τελικούς πρόκρισης στα αντίστοιχα final-8 των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων και Κορασίδων, αντιμετωπίζοντας τους πρωταθλητές Νοτίου Αιγαίου (5ος Όμιλος) τη Δευτέρα (15/5) στο Μετς. Εκεί οι κορασίδες του ΒΑΟΛ θα αντιμετωπίσουν στις 14:30 τον ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ και οι παίδες στις 16:30 τον ΟΑΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ σε νοκ άουτ αναμετρήσεις...

kor2223aigaioy

Κλείνοντας το κεφάλαιο των αγώνων του 6ου ομίλου δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε την ΤΕ Χίου (τον Πρόεδρο κ. Ντούλη και τα Μέλη της) για την άψογη διοργάνωση, να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που κόπιασαν και βοήθησαν για την επιτυχία και να ευχηθούμε στους φίλους από τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου καλή συνέχεια και με το καλό να ξαναβρεθούμε σε ανάλογους όμορφους αγώνες που φέρνουν κοντά και γεμίζουν εικόνες και εμπειρίες τα νιάτα του Αιγαιοπελαγίτικου μπάσκετ. Καλή αντάμωση...

paidaigou2223