Header

banner_top

09/05 (ΑΝΔΡ) ΙΩΝΕΣ - ΒΑΟΛ 86-81

202223MEN

Μια από τις πιο απίστευτες αλλοίωσεις αποτελέσματος βίωσαν σήμερα οι "τυχεροί" που βρέθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού στο ματς ΙΩΝΕΣ - ΒΑΟΛ που τελικά έληξε με 86-81 με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν τη σειρά των play-offs σε 2-2... Σε μια ανύποπτη στιγμή στο 2ο δεκάλεπτο και ενώ ο ΒΑΟΛ είχε επιβάλει πλήρως το ρυθμό του ελέγχοντας απόλυτα το ματς, οι 2 προπονητές των ομάδων Γιάννης Λαγός και Μανώλης Χατζηλάμπρου αποβλήθησαν (με ντιsκαλιφιέ) από τον κ. Πουλάκη γιατί, σε απόλυτα ήρεμο κλίμα, συζητούσαν μπροστά στη Γραμματεία για μία φάση που έγινε λίγο πριν !!! Ο κ. Πουλάκης παρά τις παραινέσεις ΟΛΩΝ να αλλάξει την απόφαση του ώστε να συνεχίσουν κανονικά οι προπονητές, οι οποίοι επαναλαμβάνουμε συζητούσαν ΗΡΕΜΑ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ, να μη χαλάσει το παιχνίδι και κυρίως να μην αλλοιώσει το ματς, εκείνος επέμεινε στις (άδικες και για τους 2) αποβολές. Αποτέλεσμα όλου αυτού ήταν τα πιστιρίκια του Βούρειου να στερηθούν την καθοδόγηση του προπονητή τους και ενώ πήραν διαφορά που έφτασε στο +16, να χάσουν τη συγκέντρωση και την προσύλωση τους στο αγωνιστικό πλάνο που πήγαινε άψογα μέχρι εκείνη τη στιγμή, υποκύπτοντας στο τέλος στο ροντέο των τελευταίων λεπτών όπου έγιναν τα χίλια μύρια... Σήμερα ο ΒΑΟΛ υποχρεώθηκε σε μια πέρα για πέρα άδικη ήττα, αλλά όσοι νομίζουν ότι αυτό θα μας πτοήσει πλανώνται πλάνην οικτράν... Βάζουμε μια άνω τελεία και επικεντρωνόμαστε στο μεγάλο στόχο της εβδομάδας που είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ότι μπορεί να προκύψει από αυτό.., καθώς και το νταμπλ στις Γυναίκες, κι όταν επανέλθουμε με το καλό στη σειρά των play-offs να είστε σίγουροι, πως όσα εμπόδια κι αν ορθοθούν τα πιτσιρίκια του Βούρειου με τη δουλειά, το ταλέντο τους και τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας μπάσκετ στο Αιγαίο, θα διεκδικήσουν ότι τους αξίζει στο παρκέ και σήμερα έδειξαν πως τους αξίζουν πάρα πολλά... Καλή συνέχεια σε όλους...

Διαιτητές: Πουλάκης - Μασσάς.

Τα δεκάλεπτα: 15-21, 42-50, 66-68, 86-81.

ΙΩΝΕΣ (Λαγός - Γαλάτουλας) Λαμπρινούδης 9(1), Σερέπας 6(1), Σκουφάρας 19(2), Μπρατός, Μπουρνιάς, Χατζηλάμπρου 6(1), Αλεξάκης 6, Μπεκρής 21(3), Τσίγκας 11, Νατσικόπουλος, Καΐτης 8(1), Κυπριωτέλλης.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Γκλώτσος 1, Ζαχαρίας 15, Παπαδόπουλος, Αγγελής, Μηλιάδης 5(1), Καρατσιώλης 8, Χατζηλάμπρου 13(1), Αλούρδας, Πιζάνιας 7, Φίλος 5(1), Σαμιώτης 27(1), Κουτσουράκης.