Header

banner_top

08/05 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

Σούπερ γεμάτη εβδομάδα ξεκινάει σήμερα με τους αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων κ Κορασίδων (12-14/5) Play offs Ανδρών, Ντέρμπι τίτλου Γυναικών κα, ξεκινά σήμερα (8/5) για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου.

cccvvv

Εν αναμονή της δημοσίευσης του προγράμματος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος από τον ΕΟΚ, θα περιοριστούμε στο πρόγραμμα αγώνων μέρχι την Τετάρτη (10/5) και θα ακολουθήσει το γεμάτο Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο...

Για αύριο Τρίτη (9/5) λοιπόν, στις 19:30 η ομάδα ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου, φιλοξενείται από τους ΙΩΝΕΣ στο Κλειστό για τα Play-offs της Α΄ Ανδρών. Το σκορ των αναμετρήσεων είναι στο 2-1 υπέρ του Βούρειου (στις 4 νίκες η πρόκριση) και η νεανική ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Την Τετάρτη 10/5 στις 17:45 η δράση μεταφέρεται στο Βούρειο με την ομάδα παμπαίδων (2008+) να υποδέχεται τον ΑΙΓΕΑ. Τα πιτσιρίκια του Μανώλη Χατζηλάμπρου θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους και να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς τη back to back αήττητη κατάκτηση του τίτλου.

Εν αναμονή της συνέχειας, καλή εβδομάδα σε όλους...