Header

banner_top

21/10 (ΠΑΓΚ) ΒΑΟΛ - ΛΙΘΙ 91 - 10...

Το απόγευμα της Τετάρτης υπήρξε εύκολο για τις παγκορασίδες του Μ. Χατζηλάμπρου και της Θ. Ψώρρα μιας και η φιλότιμη ομάδα του ΑΣ ΛΙΘΙΟΥ δεν μπορούσε να αντισταθεί στη σαφή ανωτερότητα των πιτσιρίκων του ΒΑΟΛ. Όλα τα κορίτσια του ΒΟΥΡΕΙΟΥ έπαιξαν και διασκέδασαν το ματς χωρίς να υστερήσει καμία, ενώ αίσθηση έκανε η "πληθωρική" παρουσία της "λιλιπούτειας" Αναστασίας Μουτάφη. Κατά τα άλλα το σκοράρισμα έδειχνε να μην ενδιαφέρει τις μικρές πρωταθλήτριές μας και τα μεγαλύτερα έψαχναν τα μικρότερα κορίτσια για να τα βοηθήσουν να σκοράρουν. Ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές μας που έχουν καταφέρει να περάσουν αυτό το ομαδικό πνεύμα από τόσο τρυφερές ηλικίες. Άξια αναφοράς και η παρουσία 3 "οικογενειών" στις τάξεις της ομάδας μας με την οικ. Καμαράδου (Αγγελική και Μαρία), την οικ. Τριανταφυλλάκη (Μαρία και Γιάννα) και την οικ. Ντατσοπούλου (Ελένη και Λυδία). Κατά τα άλλα η σοβαρή Δανάη Συρρή, η αέρινη Μαρκέλλα Κώττη, η δυναμική Έφη Ιωάννου, η αρχοντική Αργυρώ Κασαμπά και η φαρμακερή Ειρήνη Βερβέρη, είχαν πολύ καλή παρουσία. Ένα μεγάλο μπράβο και για την ομάδα του ΛΙΘΙΟΥ που πάλεψε φιλότιμα. Περαστικά στην απούσα λόγω ασθένειας Ξανθούλα Μαργαρίτη που πάντως ήταν στο γήπεδο και παρακολούθησε τις συμπαίκτριές της.

Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία των Καλαμάρη - Μπαμπανιώτη

Τα δεκάλεπτα: 26 - 04, 51 - 05, 67 - 10, 91 - 10

ΒΑΟΛ: (Χατζηλάμπρου - Ψώρρα) Συρρή 8, Κώττη 4, Μουτάφη, Ντατσοπούλου Λ. 10, Τριανταφυλλάκη Ι. 7, Καμαράδου Μ. 2, Ιωάννου 8, Κασαμπά 6, Τριανταφυλλάκη Μ. 19, Ντατσοπούλου Ε. 2, Βερβέρη 7, Καμαράδου Α. 18.

Α.Σ. ΛΙΘΙΟΥ: (Στακιάς) Τσαλίκη, Στάμαργα, Μαρουσιώδη, Δημίδη, Μιχάι 1, Σίσκου 2, Ξενοφώνη, Τσατσαρώνη, Καρανικολή 2, Φραγκούλη, Κούλουμα 5, Κορνιά.