Header

banner_top

31/07 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δ. ΧΑΒΑΛΕ

havaleΤη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στον Δημήτρη Σταυρακάκη για λογαριασμό της "Αλήθειας", η αθλήτρια μας Δήμητρα Χαβαλέ, αναδημοσιεύει το site weplayball.gr:

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΒΑΟΛ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αλήθεια» της Χίου για τη νέα της ομάδα και για τους στόχους του νεοφώτιστου ΒΑΟΛ στην Α2 μπάσκετ γυναικών.

«Φυσικά πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή και μετά μια καλή θέση»

Η έμπειρη παίκτρια με πολυετή θητεία στα γήπεδα της Α1, εδώ και λίγες ημέρες, είναι στο δυναμικό του Βούρειου και σίγουρα θα αποτελέσει ένα δυνατό «όπλο» για την ομάδα του Παντελή Βούλικα στην προσπάθεια που θα κάνει στα παρκέ της κατηγορίας.

«Είχα μια πολύ καλή πρόταση από τους ανθρώπους του ΒΑΟΛ, που θέλω να σημειώσω ότι με κέρδισαν με την συμπεριφορά τους» τονίζει η 30χρονή παίκτρια, που έπαιζε στο Παλαιό Φάληρο ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΜΕΝΤ, Πανσερραϊκό, Ακαδημία Ηλιούπολης, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο.

Μπορεί να μην γνωρίζει πολλά για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, θεωρεί όμως ότι σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας. «Η έδρα σε αυτές τις κατηγορίες παίζει μεγάλο ρόλο. Πρέπει να έχεις πολύ δυνατή έδρα. Και αν θέλουμε να μείνει η ομάδα μας, πρέπει να υπάρχει και η συμπαράσταση του κόσμου» αναφέρει το νέο απόκτημα του ΒΑΟΛ, προσθέτοντας: «Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Αυτό το υπόσχομαι στους Χιώτες φιλάθλους. Είμαι αισιόδοξη ότι θα τα πάμε καλά. Ο ΒΑΟΛ έκανε μια εντυπωσιακή παρουσία στους αγώνες μπαράζ, έχει κρατήσει την βάση της ομάδας και πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν υπέρ μας στο νέο πρωτάθλημα».

Το πρωτάθλημα της Α2 θα αρχίσει στις 21 Νοεμβρίου ενώ το Κύπελλο Ελλάδος στις 3 Οκτωβρίου και η έμπειρη μπασκετμπωλίστρια θεωρεί ότι μεγάλο ρόλο σε μια καλή πορεία θα παίξει η προετοιμασία που θα κάνει η ομάδα μέχρι τότε.