Header

banner_top

25/11 ΑΝΕΤΑ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 73 - 48 ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ

Συνεχίζουν αήττητοι οι παμπαίδες μας αφού νίκησαν με σκορ 73 - 48 τον ΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ το απόγευμα της Τετάρτης στο Βούρειο. Καλύτερος σε όλους τους τομείς ο ΒΑΟΛ επέβαλε από την αρχή το ρυθμό του και έτσι φυσιολογικά έφτασε σε μια άνετη νίκη απέναντι σε μια ταλαντούχα ομάδα που στάθηκε αξιοπρεπώς στο γήπεδο. Από την ομάδα μας καλύτεροι οι Δ. Αργυρούδης (21π.), Γ. Στρίγγος (14π.), Λ. Μπουμπάρης (10π. και πολλές τάπες) και Σ. Στρίγγος (10π.). Πολύ καλή εμφάνιση για τον Αρτέμη Ζάτσε (6 π.) ενώ ρεκόρ "καριέρας" πέτυχε ο Θανάσης Μπαρλής με 10π. Αρκετά καλά πήγαν και οι Π. Σεραφείμ, Γ. Πουλής και Α. Χατζηδάκης. Από τον ΟΜΗΡΟ καλύτερος ο Κ. Ψαρούδης με 33 πόντους !!! και ακολούθησε ο Γανιάρης Μ. με 11. Μπράβο στον Αργύρη Στακιά για την καλή του δουλειά στα τμήματα υποδομής και ένα μεγαλύτερο μπράβο στους παράγοντες του ΟΜΗΡΟΥ που σε κάθε αγώνα τους έχουν μαζί με την ομάδα γιατρό. Πρόσωπο της βραδιάς ο Δημήτρης Αργυρούδης μιας που δεν άκουσε και λίγα πειράγματα από τους "συγχωριανούς" του (κατάγεται από την Καλλιμασιά).

Χωρίς κανένα πρόβλημα οι διαιτητές Π. Μπαμπανιώτης και Π. Κατιμερτζής.

Τα δεκάλεπτα: 16 - 06, 31 - 14, 51 - 22, 73 - 48.

ΒΑΟΛ (Βούλικας) Στρίγγος Γ. 14, Στρίγγος Σ. 10, Σεραφείμ 2, Χατζηδάκης, Μπαρλής 10, Ζάτσε 6, Πουλής, Αργυρούδης 21, Μπουμπάρης 10.

ΟΜΗΡΟΣ (Στακιάς) Ψαρούδης Γ., Γανιάρης Χ., Ψαρούδης Κ. 33, Μελαχροινούδης, Καρανικόλας, Γανιάρης Μ. 11, Πελαντής, Κωνσταντίνου 2, Μονογιούδης, Γανιάρης Δ., Κωνσταντίνου Ι.