Header

banner_top

25/11 ΗΤΤΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 45 - 55 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΕΑ

Την ήττα γνώρισαν οι παγκορασίδες μας το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Βούρειο, από την αντίστοιχη ομάδα του ΑΙΓΕΑ με σκορ 45 - 55. Η ομάδα μας εμφανίστηκε στον αγώνα αδικαιολόγητα αγχωμένη με πολύ κακές επιλογές στην επίθεση και πολύ μεγάλα αμυντικά κενά τα οποία εκμεταλεύθηκε η αντίπαλη ομάδα ώστε να διατηρεί συνεχώς το προβάδισμα. Οι Αγγελική Καμαράδου και Ξανθούλα Μαργαρίτη φορτώθηκαν με 4 φάουλ από το Α΄ δεκάλεπτο και από εκεί και πέρα η συμμετοχή τους περιορίστηκε μόνο επιθετικά αφού προσπαθούσαν να κρατηθούν στον αγώνα μακρυά από το πέμπτο φάουλ. Οι προσπάθειες του Μανώλη Χατζηλάμπρου και της Θάλειας Ψώρρα δεν κατάφεραν να αφυπνίσουν την ομάδα μας και έτσι φυσιολογικά ο ΑΙΓΕΑΣ έφτασε σε μια δίκαιη επικράτηση. Από την ομάδα μας διεσώθει η Αγγελική Καμαράδου (20 π.) και ακολούθησαν στο σκοράρισμα η Ξανθούλα Μαργαρίτη  με 10 π., (αλλά μόνο ένα καλάθι εντός παιδειάς) και η Δανάη Συρρή με 7π. αλλά και πολλά λάθη. Καλύτερες από την ομάδα του ΑΙΓΕΑ οι Σερέπα (15π. 1τρ.), Μαρκάκη (13π.) και Τριανταφυλλάκη (12π). Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στον τρόπο που διαχειρίζονται τις ήττες. Ψηλά το κεφάλι λοιπόν κορίτσια και "στρώσιμο" στη δουλειά ώστε να προσπαθήσουμε περισσότερο στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Καλή η διαιτησία των Κοντίλη - Λουκαράκη.

Τα δεκάλεπτα: 14 - 15, 20 - 29, 30 - 44, 45 - 50.

ΒΑΟΛ (Χατζηλάμπρου - Ψώρρα) Ιωάννου 2, Κώττη, Μαργαρίτη 10, Τριανταφυλλάκη Ι., Ντατσοπούλου Λ. 2, Βερβέρη, Τριανταφυλλάκη Μ. 4, Συρρή 7, Καμαράδου 20.

ΑΙΓΕΑΣ (Γιασεμής - Καλαμάρης) Νικολαΐδη, Σερέπα 15(1), Κυρκινέζη 1, Απέσσου 2, Ντούλη 8, Βιλιανίτη, Μαρκάκη 13, Σεφζινάι 4, Αγγελίδη, Τσίμιλα, Παγούδη, Τριανταφυλλάκη Β. 12.