Header

banner_top

02/02 2 ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ...

Επιστροφή στα γήπεδα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας για τα τμήματα των Παίδων και των Ανδρών της ομάδας μας.

Στις 17:30 στο Κλειστό το παιδικό τμήμα του ΒΑΟΛ θα φιλοξενηθεί από τον ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟ στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του τοπικού μας πρωταθλήματος παίδων. Ο αγώνας αυτός είναι ο πρώτος μεταξύ των 2 ομάδων καθώς στο αντίστοιχο αγώνα του Α΄ Γύρου η ομάδα του Σιδερή Μπουλά δεν είχε έρθει στο Βούρειο εξ αιτίας της μη έκδοσης των δελτίων της, με αποτέλεσμα να μηδενιστεί. Οι παίδες του Κώστα Αμέντα έχουν ραντεβού για τον αγώνα στις 16:45 στο Κλειστό.

Η συνέχεια της βραδιάς περιλαμβάνει Βούρειο και αγώνα για την Α΄ Κατηγορία Ανδρών με τους αθλητές του Παντελή Βούλικα να αντιμετωπίζουν τον ΝΗΡΕΑ Καρδαμύλων. Ο αγώνας αρχίζει στις 19:00 και είναι ο πρώτος από τους 2 που έχουν οι άνδρες αυτή την εβδομάδα (ακολουθεί ο Σαββατιάτικος αγώνας με τον ΟΜΗΡΟ). Σε σχέση με το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής ο ΒΑΟΛ θα παραταχθεί χωρίς τους Μανώλη Χατζηλάμπρου και Χάρη Σπυρέλλη που τη Δευτέρα αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του καθώς αναχώρησε για επαγγελματικούς λόγους (μηχανικός ΕΝ) εκτός Ελλάδας. Καλά ταξίδια Χάρη...