Header

banner_top

6/11 ΕΥΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

Με σκορ 43 - 68 επικράτησαν του τυπικά γηπεδούχου ΚΟΦΙΝΑ οι άνδρες του ΒΑΟΛ στον αγώνα που έγινε στο Βούρειο την Πέμπτη το βράδυ. Ένα δεκάλεπτο (το πρώτο) ήταν αρκετό ώστε η διαφορά να φτάσει με το καλησπέρα στους 20 πόντους. Με πολύ καλή άμυνα, ριμπάουντ και αιφνιδιασμούς οι παίκτες του Παντελή Βούλικα πήραν μεγάλη διαφορά από την αρχή και επέτρεψαν στην αντίπαλη ομάδα να σκοράρει τους πρώτους της πόντους στο 8΄ για να κλείσει το Α΄ δεκάλεπτο με 4 - 23! Από κει και πέρα ο ΒΑΟΛ κατέβασε ταχύτητα, και η φιλότιμη και οργανωμένη ομάδα του ΚΟΦΙΝΑ με κύριο εκφραστή της τον Μάριο Χατζηλάμπρου κράτησε το σκορ στα ήδη διαμορφωμένα επίπεδα. Έτσι ο ΒΑΟΛ είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες εν όψει του αυριανού ντέρμπυ με τους ΙΩΝΕΣ. Από την ομάδα μας καλύτεροι οι Αντώνης Καλιμανάς (26 π. 5 τρ.) και Μανώλης Χατζηλάμπρου (16 π. 3 τρ.) στο φετινό ντεμπούτο του με τον ΒΑΟΛ. Από την ομάδα του Δημήτρη Εσκίδη εκτός από τον Μάριο προσπάθησαν οι Καραμανής, Πορφυρίδης και  Κουμελάς. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η μη προσέλευση του Α΄ διαιτητή Θοδωρή Μαθιούδη η αντικατάσταση του από την Άντα Ζαχαριάδη και η καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα για 20 λεπτά. Την παρθενική του εμφάνιση με την ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ έκανε ο νεαρός Ελίς Μπίτσι. Διχασμένοι για άλλη μια φορά οι γονείς του Μάριου και του Μανώλη Χατζηλάμπρου που παρακολούθησαν τα παιδιά τους να παίζουν αντίπαλοι και φυσικά χειροκρότησαν και τους δύο. Ούτε μία διαμαρτυρία από τον νεαρό Σουλίκα για την διατησία μιας και χθες οι τεχνικές ποινές θα "έπεφταν" στο σπίτι μετά το τέλος του αγώνα από την μητέρα του που ξαφνικά βρέθηκε διαιτητής του αγώνα...

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Λοΐζου - Ζαχαριάδη

Τα δεκάλεπτα 04 - 23, 17 - 35, 32 - 48, 43 - 68.

ΚΟΦΙΝΑΣ (Εσκίδης): Καραμανής 7 (1), Πορφυρίδης 6, Μπουλούκης 1, Μουτάφης, Χατζηλάμπρου Μ. 21 (3), Μπελάκης, Χρυσάκης, Κουμελάς 6, Μπενέτος 2.

ΒΑΟΛ (Βούλικας): Χατζαργυρός, Πολίτης, Σουλίκας 3, Πατελίδας 6, Φωτεινός 7 (1), Χατζηλάμπρου Εμ. 16 (3), Μπόης 5, Μπίτσι 1, Ψύλλος 4, Καλιμανάς 26 (5)