Header

banner_top

25/01 ΔΥΟ ΔΥΟ ΟΙ ...ΧΙΩΤΙΣΕΣ

Η νίκη, αλλά κυρίως το ...σκορ, της Γυναικείας ομάδας μας επί της ΠΑΙΑΝΙΑΣ, έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στους "παροικούντες" την ...Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Και επειδή μέσα από την ομαδική δουλειά έρχονται και οι προσωπικές διακρίσεις... στις καλύτερες πεντάδες της αγωνιστικής συμπεριλαμβάνονται 2 "χιώτισες". Πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του γυναικείου μπάσκετ www.weplayball.gr παρουσιάζονται η πρώτη και η δεύτερη καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής κατά τη γνώμη των συντακτών του σάιτ. Η Ζωή Παπαγεωργάκη με τους 20 πόντους που πέτυχε "φιγουράρει" ως ...βασικό 4άρι της πρώτης πεντάδας, ενώ η Βίκυ Κομνηνού, με τους 16 πόντους (και τα 4 τρίποντά της) είναι στη 2η καλύτερη πεντάδα πίσω από την MVP της αγωνιστικής Ξένια Χελιώτη. Η play maker του ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ πέτυχε 21 πόντους στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΒΑΟΛ και η ΝΙΚΗ Λευκάδας είναι οι μόνες ομάδες που μπορούν να "υπερηφανεύονται" πως έχουν 2 αθλήτριες τους στην καλύτερη δεκάδα. Αφού ευχηθούμε να δούμε σύντομα κι άλλα κορίτσια της ομάδας μας σε αντίστοιχες αναρτήσεις, παραθέτουμε το ...ρεπορτάζ που υπογράφει ο συντάκτης του weplayball Μάριος Μπορίνος.

...Από αυτή την αγωνιστική το WePlayBall θα κάνει μια πιο αναλυτική ματιά στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Νότου παρουσιάζοντας τις δύο καλύτερες πεντάδες κάθε ημέρας αλλά και την πολυτιμότερη παίκτρια κάθε αγωνιστικής.


MVP
Η Ξένια Χελιώτη οδηγεί τον Αστέρα Εξαρχείων με ασφάλεια στην Α1 κατηγορία. Η πλέι μέικερ του αθηναϊκού συγκροτήματος με 21 πόντους ήταν η κορυφαία στο ντέρμπι με τον Αρη Χολαργό στο κλειστό του Στρέφη.

Η καλύτερη πεντάδα
Χελιώτη (Αστέρας Εξ.)
Φλέγκα (Νίκη Λευκ.)
Μίχου (Κρόνος Αγ. Δημ.)
Παπαγεωργάκη (ΒΑΟΛ)
Μερισιώτη (Παγκράτι)

Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα
Κομνηνού (ΒΑΟΛ)
Πανταζή (Αρης Χολ.)
Βραχάλη (Σπόρτιγκ)
Τζανή (Νίκη Λευκ.)
Παναγιωτοπούλου (Τερψιθέα Γλ.)

* Επειδή η ενημέρωση αλλά και η προβολή αυτών των αγώνων είναι προφανώς πολύ μικρότερη από την Α1, όπου υπάρχει επίσημη κάλυψη από στατιστική υπηρεσία, οι εκτιμήσεις μας βασίζονται στις πληροφορίες που αποκομίζουμε από κάθε ματς. Οποιαδήποτε παρατήρηση, σχόλιο ή βοήθεια με καλόπιστη διάθεση είναι ευπρόσδεκτη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.