Header

banner_top

18/12 (ΠΑΙΔ) ΕΦΗΒΟΣ - ΒΑΟΛ 21 -100

Άλλη μια ευρεία νίκη πέτυχε το παιδικό μας τμήμα το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό όπου επικράτησε της φιλότιμης αλλά αδύναμης ομάδας του ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ με σκορ 21 - 100. Με τον τρόπο αυτό η ομάδα του Κώστα Αμέντα έκλεισε τον α΄γύρο του πρωταθλήματος χωρίς βαθμολογικές απώλειες και πλέον αναμένει την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ομίλων για να μάθει τον αντίπαλό της στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος. Ο ΒΑΟΛ δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην 3η του νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είχε μόνο 5 παίκτες στη σύνθεσή της. Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι το ότι η ομάδα του Γιάννη Τζήκα σκόραρε με ...περισσότερα τρίποντα από δίποντα (5 τρ. και 3 διπ.) ενώ δείγμα της ...σκληρής άμυνας της ομάδας μας είναι τα 0 (μηδέν) φάουλ που υπέπεσε. Στην επίθεση ο Δημήτρης Αργυρούδης σταμάτησε στους 49 π. (με 3τρ.) και ακολούθησε ο Θοδωρής Τριπολίτης (16π.), ο Λεωνίδας Μπουμπάρης (15π.) και ο Γιώργος Στρίγγος (10π.). Από την αντίπαλη ομάδα ξεχώρισε ο Μ. Κουζνέτσοφ με 11π. εκτ' των οποίων οι 9 προήλθαν από πολύ μακρινά τρίποντα, ενώ "μορφή" υπήρξε ο Τζήκας ...junior (Δημήτρης) παρά το γεγονός πως δεν σκόραρε. Ο κόουτς της ομάδας μας Κώστας Αμέντας έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που είχε στη διάθεσή του δοκιμάζοντας αρκετά σχήματα με κορυφαίο εκείνο που είχε (για μία επίθεση μόνο) playmaker τον δίμετρο Λεωνίδα Μπουμπάρη...

Πολύ εύκολο έργο είχαν και οι διαιτητές του αγώνα Μιχάλης Γιακούμας και Βαγγέλης Δέδες, ενώ συγχαρητήρια αξίζουν και στη χρονομέτρη Μαρίζα Κυριαζή για την ...ταχύτητά της.

Τα δεκάλεπτα 10 - 23, 16 - 48, 21 - 75, 21 - 100.

ΕΦΗΒΟΣ (Τζήκας) Κλουμάσης 2, Αλλούσι 5 (1), Κουζνέτσοφ 11 (3), Τζήκας, Καρουάνας 3 (1).

ΒΑΟΛ (Αμέντας) Γ. Στρίγγος 10, Σ. Σπύρος 2, Σεραφείμ, Σκούφαλος, Τριπολίτης 16, Καπίρης 8, Γκλώτσος, Αργυρούδης 49 (3), Μπουμπάρης 15.