Header

banner_top

16/07 ...ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΥΛΙΚΑΣ !!!

soulik2425

Μια από τις πιο εμβληματικές μορφές που ανέδειξε το χιώτικο μπάσκετ, ο πολυτροπαιούχος Μιχάλης Σουλίκας, γύρισε σπίτι του… Ο 30χρονος (15/6/1994) καλαθοσφαιριστής του ΒΑΟΛ Χίου, μετά από διετή απουσία (ΦΟΒ - Γ΄ Εθνική, ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ Καλλονής – ΤΕ Λέσβου) θα φορέσει ξανά τη γαλανόλευκη με το #7# στο φετινό πρωτάθλημα ανδρών της ΤΕ Χίου για 16η σεζόν (!) από το το 2007 όταν και έκανε το ντεπούτο του...

20072008

Ο Μιχάλης είναι γέννημα – θρέμμα δημιούργημα της Ακαδημίας και των αγωνιστικών τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου και έχει συνδέσει το όνομά του με τις πλέον σημαντικές επιτυχίες του Βούρειου σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

efiv0910

Έχοντας, μόλις πριν έναν μήνα, κλείσει τα 30 του χρόνια, έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα και 9 κύπελλα ανδρών ΤΕ Χίου, 1 πρωτάθλημα και 1 κύπελλο ΤΕ Λέσβου, 2 πρωταθλήματα Αιγαίου με ισάριθμες ανόδους στη Γ΄ Εθνική, αλλά και 7 πορείες σε εθνικό επίπεδο, με κορυφαία εκείνη της περιόδου 2021-2022 όταν κατέκτησε την 3η θέση με τα χρώματα του ΒΑΟΛ Χίου.

2022bb

Έχει επιλεχθεί πολλές φορές στις καλύτερες πεντάδες της εκάστοτε αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής, στην οποία έχει πανηγυρίσει παραμονή 4 φορές, όλες για λογαριασμό του Βούρειου. Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων περιφερειακών παικτών που έχει αναδείξει η χιώτικη καλαθοσφαίριση, ενώ τα πλούσια αθλητικά προσόντα του, η οξυδέρκεια, η ηγετική του προσωπικότητα και η μεγάλη του εμπειρία, του επιτρέπουν να καλύπτει, αποτελεσματικά, αρκετές θέσεις στην πεντάδα, πέρα από εκείνη του "άσσου" που αποτελεί τη φυσική του θέση.

200506PAIDES

Ο Μάκης επιστρέφει ως αρχηγός πλέον στην ομάδα της καρδιάς του με την ευχή να έχει υγεία, ώστε, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του ΒΑΟΛ, να οδηγήσει τον Βούρειο σε νέες μεγάλες επιτυχίες, ανάλογες με εκείνες που πραγματοποίησε στο πρόσφατο παρελθόν. Καλωσόρισες σπίτι σου Μάκη, τα καλύτερα έρχονται…