Header

banner_top

14/12 AΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ...

Αντιγράφουμε από το www.basketblog.gr

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν

Του Δημήτρη Τσοπανάκη
14/12/2010 (17:50)


Κάποιοι προφανώς εξακολουθούν και αγνοούν επιδεικτικά τους νόμους και αποφασίζουν με το έτσι θέλω. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς υπάρχουμε και μεις για να τους ξεμπροστιάζουμε. Για μια ακόμη φορά λοιπόν ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κος Μιχάλης Βιτζηλαίος αγνοώντας την προκήρυξη που λέει ότι η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί στο γήπεδο με όποιο μεταφορικό μέσο υπάρχει, αποφάσισε το παιχνίδι ΒΑΟΛ Χίου-Σπόρτιγκ να διεξαχθεί κανονικά την 23η Δεκεμβρίου και ώρα 15:30, παρά το γεγονός ότι ο Σπόρτιγκ δεν είχε καμία δικαιολογία για την μη προσέλευση του στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή.

Και λέμε καμία δικαιολογία γιατί αφού υπήρχε απαγορευτικό απόπλου και δεν μπορούσαν να φύγουν με τον πλοίο, θα μπoρούσαν να πάνε με αεροπλάνο με το οποίο θα πήγαιναν στην Χίο. Διαβάστε προσεκτικά και αυτό όμως. Όταν ο έφορος της Χίου, αλλά και γραμματέας της τοπικής επιτροπής της ΕΟΚ Κώστας Παντελάρας επικοινώνησε με τον κο Βιτζηλάιο για να του εκφράσει τις ενστάσεις του, του πε με έναν εντελώς άκομψο τρόπο: "Αν δεν σας αρέσει να πείτε στον πρόεδρό σας να πάτε στο ΑΣΕΑΔ".

Και κερατάς που λέει η παροιμία και δαρμένος δηλαδή. Το δίκιο τους ψάχνανε οι άνθρωποι της Χίου, μόνο που δεν τους έστειλε στον αγύριστο ο κατά τα άλλα πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων.

Θέλετε και άλλο;  Χθες έστειλε έγγραφο ο ΒΑΟΛ στην ΕΟΚ, με το οποίο ζητούσε πριν βγει η απόφαση να είναι και ένας νομικός εκπρόσωπος του σωματείου, προκειμένου να εκφράσουν και αυτή την δική τους θέση. Θέλετε να μάθετε τι απάντησαν οι της ΕΟΚ; Το βλέπετε διαβάζοντας και τα παραπάνω.

Εμείς μπορούμε να καταλάβουμε το ότι σε μια δύσκολη εποχή οικονομικά το αεροπλάνο είναι ένα επιπλέον έξοδο. Αλλά από την στιγμή που υπάρχει νόμος πρέπει και να τον τηρείς. Ειδάλλως δημιουργείς δεδικασμένο, κάθε ομάδα είτε μιλάμε για γυναικεία είτε για αντρική να πράξει τα ανάλογα.

Κλείνοντας να πούμε πως σήμερα το βράδυ θα συνεδριάσει η διοίκηση του ΒΑΟΛ προκειμένου να αποφασίσουν για το αν θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ.