Header

banner_top

07/05 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

cccvvv

Τρίτη (7/5) και η Νέα Εβδομάδα δεν λέει να ξεκινήσει καθώς συνεχίζουμε με ...αργία (εορτασμός εργατικής Πρωτομαγιάς) με τους κανονικούς ρυθμούς να επανέρχονται από αύριο Τετάρτη 8/5. Με την επαναφορά στη ρουτίνα, επανέρχονται και οι αγώνες των τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου, που γι αυτή την εβδομάδα αφορούν στα τμήματα Ανδρών και Παγκορασίδων τα οποία μετά από εκείνα των Εφήβων (Πρωταθλητές Β. Αιγαίου), Νεανίδων (Πρωταθλήτριες Χίου), Παίδων και Κορασίδων διεκδικούν με τη σειρά τους την πρόκρισή τους στους τελικούς... ενώ εν αναμονή βρίσκονται οι ομάδες Γυναικών και Παμπαίδων του Βούρειου.

game232024

Το Σάββατο 11/5, στις 17:30 στο Βούρειο, συνεχίζονται τα play-offs της Α΄ Ανδρών με το ξεκίνημα της ημιτελικής φάσης. Ο πρωταθλητής ΒΑΟΛ Χίου, σε μια επανάληψη του περσινού ημιτελικού, υποδέχεται τους 3ους στην τελική κατάταξη ΙΩΝΕΣ. Η ομάδα του Πέτρου Συμιακάκη κρατά το 2-0 από την κανονική περίοδο και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη ώστε να έχει στη διάθεσή της 4 "ματς - μπολ" για την πρόκριση στον τελικό.

andr2324

Με βάση την παράδοση πάντως και κυρίως τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει επιφέρει η διακοπή των εορτών, ο στόχος κάθε άλλο παρά εύκολος είναι και θα χρειαστεί ιδιαίτερη συγκέντρωση και προσπάθεια για την επίτευξή του. Άλλωστε οι αναμνήσεις από το περσινό 4-3 τις εναλλαγές συναισθημάτων και τον γόρδιο δεσμό που λύθηκε στον "τελικό" των ημιτελικών είναι ακόμα νωπές.

po imitelika 20232024B

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ΒΑΟΛ - ΙΩΝΕΣ, στις 19:30 και πάλι στο Βούρειο, θα ακολουθήσει ο έταιρος ημιτελικός ΦΟΒ - ΠΥΡΣΟΣ (2-0) με τις συνθήκες να είναι ανάλογες (πρόκριση στις 4 νίκες) αλλά το έργο των γηπεδούχων πολύ πιο εύκολο.

 

20232024PAG

Την Κυριακή 12/5, στις 14:00 στα Καμπόχωρα θα ξεκινήσει ο ημιτελικός των play-offs στην κατηγορία παγκορασίδων (2009+) ΠΥΡΣΟΣ - ΒΑΟΛ. Με τη σειρά στο 1-1 από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τα κορίτσια της Σόνιας Μαρκίς θα προσπαθήσουν να πάρουν το "διπλό" απέναντι στον ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλό τους, να κάνουν το 2-1 στη σειρά και να ψάξουν ακόμη μία νίκη στον επόμενο αγώνα, ώστε να φτάσουν τον απαιτούμενο αριθμό νικών (3) που δίνουν πρόκριση στον τελικό, όπου ήδη έχει προκριθεί ο ΑΙΓΕΑΣ.

Για αυτή την (Νέα ή Λαμπρή) εβδομάδα έχουμε λοιπόν:

Σάββατο 11/5 (17:30) - Βούρειο: ΒΑΟΛ - ΙΩΝΕΣ (PO) Ανδρών ημιτελικά (2-0) Best of 4

Κυριακή 12/5 (14:00) - Καμπόχωρα: ΠΥΡΣΟΣ - ΒΑΟΛ (PO) Παγκορασίδων ημιτελικά (1-1) Best of 3

Καλή εβδομάδα σε όλους...