Header

banner_top

01/05 ...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!

kalominamaios

Πρωτομαγιά ...ειδικών συνθηκών σήμερα, καθώς ο εορτασμός της (λόγω Μεγάλης Τετάρτης) έχει μεταφερθεί για τη Νέα Τρίτη, και ξεκίνημα για τον μήνα που θα δώσει τους πρωταθλητές στις εναπομείνασες κατηγορίες της ΤΕ Χίου.

efivikolemnos2324

Αρχικά να θυμίσουμε ότι σε επίπεδο ΤΕ Χίου έχουν ολοκληρωθεί οι 4 "μεγάλες" αναπτυξιακές κατηγορίες με τα πρωταθλήματα Εφήβων (ΒΑΟΛ), Νεανίδων (ΒΑΟΛ), Παίδων (ΦΟΒ) και Κορασίδων (ΑΙΓΕΑΣ) να έχουν ήδη απονεμηθεί. Σε αυτά η ομάδα Εφήβων του ΒΑΟΛ κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή Βορείου Αιγαίου,

nean2324champ

οι Νεάνιδες του Βούρειου κατετάγησαν δεύτερες, ενώ ΦΟΒ και ΑΙΓΕΑΣ δίνουν τους αγώνες τους το Σαββατοκύριακο 9-10/4 στη Μυτιλήνη, με τη δεδομένη ευχή μας για καλή επιτυχία.

andr2324

Στο πρωτάθλημα Ανδρών το Σάββατο 11/5 ξεκινούν οι ημιτελικοί των play-offs από το Βούρειο. Εκεί στις 17:30 θα γίνει ο αγώνας ΒΑΟΛ - ΙΩΝΕΣ (2-0) και αμέσως μετά ο έταιρος ημιτελικός ΦΟΒ - ΠΥΡΣΟΣ (2-0).

po imitelika 20232024B

Οι γηπεδούχοι και στα 2 ματς προηγούνται με 2-0 και η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις 4 νίκες, με το ζευγάρι ΒΑΟΛ - ΙΩΝΕΣ να είναι σαφώς πιο αμφίρροπο. Θυμίζουμε πως πέρσι ο αντίστοιχος ημιτελικός είχε ξεκινήσει επίσης με 2-0 για να καταλήξει στο 4-3 και την πρόκριση του Βούρειου στον τελικό με τον ΝΟΘ...

VWOM2324PIR

Στην ημιτελική φάση των play-offs βρίσκεται και το πρωτάθλημα Γυναικών με τους αγώνες στο Βούρειο να είναι οι εξής: ΕΝΩΣΗ – ΒΑΟΛ (2-0) και ΦΟΒ – ΑΙΓΕΑΣ (2-0). Και εδώ οι γηπεδούχοι προηγούνται με 2-0 από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και αναμένεται να έχουν εύκολο έργο ψάχνοντας ακόμη μία νίκη που θα σημάνει και πρόκριση στους τελικούς.

2324PAMP

Στο πρωτάθλημα παμπαίδων έχει ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που έγινε σε 2 ομίλους, με ΒΑΟΛ και ΝΟΘ να έχουν πρωτεύσει σε κάθε έναν από αυτούς. Για τη συνέχεια λοιπόν έχουμε νοκ-άουτ ημιτελικούς με τις αναμετρήσεις ΒΑΟΛ – ΦΟΒ (Βούρειο) και ΝΟΘ – ΦΟΒ Β΄ (Καμπόχωρα) με τους νικητές (ΒΑΟΛ και ΝΟΘ είναι τα φαβορί) να συγκρούονται σε μονό τελικό σε ουδέτερο γήπεδο, για την ανάδειξη του πρωταθλητή της κατηγορίας, με τον Βούρειο να θέλει να συνεχίσει την κυριαρχία του στην κατηγορία και τον Ναυταθλητικό να προσδοκά στην κατάκτηση του 1ου αναπτυξιακού πρωταθλήματος με μια, πραγματικά, ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα.

20232024PAG

Στις παγκορασίδες το πρωτάθλημα βρίσκεται επίσης στην ημιτελική φάση του. Το φαβορί της κατηγορίας ΑΙΓΕΑΣ αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στον ΝΟΘ (2-0) κατακτώντας τη νίκη που θα τον φέρει στον τελικό. Στον άλλο ημιτελικό τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα... ΠΥΡΣΟΣ και ΒΑΟΛ βρίσκονται στο 1-1 με την ομάδα του Βερβεράτου, μάλιστα, να έχει και πλεονέκτημα έδρας. Αυτό σημαίνει ότι την Κυριακή του Θωμά (12/5) ο ΒΑΟΛ εκδράμει στα Καμπόχωρα όπου (στις 14:00) θα παλέψει με τον ΠΥΡΣΟ με στόχο τη νίκη και το 2-1, ώστε στο επόμενο παιχνίδι να προσπαθήσει να κάνει το 3-1 και να προκριθεί στον τελικό, όπως κάνει με απόλυτη συνέπεια σε ΟΛΑ τα πρωταθλήματα έως τώρα…

pasxa22

Μέχρι την επανέναρξη των αγώνων πάντως, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή ξεκούραση, καλό Πάσχα και φυσικά …Καλό Μήνα σε όλους !!!