Header

banner_top

21/04 (ΝΕΑΝ) ΒΑΟΛ - ΟΛΥΜΠΙΑ 53-61

nean2324champ

Την πρώτη ήττα στη σεζόν 2023-2024 γνώρισε η ομάδα Νεανίδων του ΒΑΟΛ. Οι πρωταθλήτριες Χίου ηττήθηκαν από την ΟΛΥΜΠΙΑ Μήθυμνας με 53-61, με την πρωταθλήτρια Λέσβου να χρειάζεται να νικήσει τον αδύναμο ΑΘΛΕΩΝ Σάμου αύριο 22/4, ώστε να σφραγίσει το εισιτήριό της για τον τελικό πρόκρισης του ερχόμενου Σαββάτου στην Αθήνα. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη πάλεψε αλλά προδόθηκε από τα (πάρα) πολλά λάθη της, το άγχος και την αστοχία της. Φυσικά αν έπαιζε η Μαρία Σουλίκα το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό, αλλά με τα "αν", το έχουμε ξαναπεί, δεν κέρδισε κανείς...

hgffdhlpmjmjjj

Η Ντορίνα Οικονόμου οδήγησε επιθετικά τον Βούρειο με 15(2), με τη Μαρία Πατεράκη και την Ολυμπία Πατάπη (που έπαιξε παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει) να ακολουθούν με 10π. η κάθε μία. Συγχαρητήρια στις νικήτριες και καλή επιτυχία στον τελικό πρόκρισης στο final-8. Συγχαρητήρια όμως και στα δικά μας κορίτσια, στον κόουτς και τον συνοδό της ομάδας Παναγιώτη Σαλιάρη, για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Ειδικά με την ανατροπή του -10 στο ξεκίνημα του 4ου δεκαλέπτου και τη μαχητική τους προσπάθεια, έδειξαν πως ακόμα και με τα πολύ σημαντικά (και πολλά) προβλήματα που αντιμετώπισαν, θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη - πρόκριση. Μπράβο λοιπόν για την προσπάθεια και την εν γένει παρουσία και πλέον επιστροφή στη Χίο ώστε με δουλειά να διορθώσουμε τα λάθη μας και να επανέλθουμε ακόμα πιο δυνατοί... Μπράβο σας κοριτσάρες, μόνο περηφάνια για εσάς, καλή συνέχεια στις ...Γυναίκες πλέον Μαρία Σουλίκα (περαστικά), Ντορίνα Οικονόμου, Ειρήνη Χαβιάρα, Κλέιντα Πάντζη και φυσικά ...Defend the island !!!

ΒΑΟΛ Χίου (Σαμιώτης) Οικονόμου 15(2), Σ. Πατεράκη 5, Πρελιά, Τακτικού 4, Βαβάκα 3, Μ. Πατεράκη 10, Κουσκουσάκη 2, Πατάπη 10, Κουϊμάνη, Τσιμπούκα, Χαβιάρα 4.