Header

banner_top

08/04 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

cccvvv

Μία ακόμα σημαντική εβδομάδα ξεκινάει σήμερα (8/4) για τα αγωνιστικά τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου, που κλείνουν την κανονική περίοδο στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

20232024PAG

Την Τετάρτη 10/4 η δράση ξεκινά στα Καμπόχωρα. Εκεί στις 17:30 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση ΠΥΡΣΟΣ - ΒΑΟΛ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παγκορασίδων (2009+) της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας της Σόνιας Μαρκίς μια καλή εμφάνιση που θα εξασφαλίσει τη νίκη και το 2-0 επί του αξιόμαχου και ανταγωνιστικού αντιπάλου της εν όψει play-offs.

andr2324

Την ίδια μέρα (Τετ. 10/4) στις 20:00 τον ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Κλειστό. Εκεί θα διεξαχθεί το μεγάλο ματς της 17ης αγωνιστικής στην Α΄ Ανδρών ΒΑΟΛ - ΦΟΒ. Η ομάδα του Πέτρου Συμιακάκη που οδηγεί, αήττητη, την κούρσα του πρωταθλήματος, υποδέχεται, στο ουδέτερο, Κλειστό τον πανίσχυρο και φιλόδοξο ΦΟΒ, μία αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να φέρει, για άλλη μια φορά, πολύ κόσμο στο Κλειστό. ΒΑΟΛ - ΦΟΒ (Ανδρών) στις 20:00, στο Κλειστό λοιπόν...

vaoliones21

Το Σάββατο 13/4, στις 19:30 η ομάδα Ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου, θα βρεθεί στα Καμπόχωρα όπου στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής θα φιλοξενηθεί από το ΛΙΘΙ. Στόχος της ομάδας του Βούρειου το νικηφόρο κλείσιμο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απέναντι στη φιλότιμη αλλά αδύναμη ομάδα του Λιθίου η οποία δεν αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα σχετικά με την υπόθεση νίκη. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου ξεκινούν τα play-offs της Α΄ Ανδρών αρχικά με τους αγώνες 1-8, 2-7, 3-6 και 4-5.

Καλή εβδομάδα σε όλους...