Header

banner_top

13/03 (ΑΝΔΡ) ΒΑΟΛ - ΝΗΡΕΑΣ 95-61

andr2324

13 στα 13 για την ομάδα Ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου, η οποία σε μία ...after αναμέτρηση υπέταξε με 95-61, το μαχητικό σύνολο του ΝΗΡΕΑ Καρδαμύλων και συνέχισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Πέτρου Συμιακάκη, επηρεασμένη από τις πολλές απουσίες της, δεν κατάφερε να επιβάλει από την αρχή τον συνήθη φρενήρη ρυθμό της, με αποτέλεσμα η αποτελεσματική ομάδα των Καρδαμύλων, να βρίσκει λύσεις και να ακολουθεί από, σχετικά, κοντινή απόσταση. Έτσι φτάσαμε στην ανάπαυλα με τη διαφορά κάτω από τους 20π. (46-28) και τους αρκετούς ...δραστήριους φοιτητές που βρέθηκαν στην κερκίδα του Βούρειου, να υποστηρίζουν ένθερμα την ομάδα των Καρδαμύλων δίνοντας το δικό τους χρώμα στον αγώνα. Στην επανάληψη ο ΒΑΟΛ βελτίωσε την επιθετική του συγκομιδή και παρά τη γενικότερη αστοχία του (χαρακτηριστικό ότι πέτυχε μόλις 2 τρίποντα) έφερε με άνεση τη διαφορά πάνω από τους 30 πόντους για να καταλήξουμε φυσιολογικά στο τελικό 95-61. Οι Γιάννης Σαμιώτης και Στέφανος Ζαχαρίας οδήγησαν επιθετικά τους πρωταθλητές με 24π. έκαστος. Ο Γιάννη Φερεντίνος πετυχαίνοντας τα 2 (μοναδικά) τρίποντα του Βούρειου ακολούθησε με 17π. στο τελευταίο του φετινό παιχνίδι ως ...πολίτης, ενώ την 5άδα των διψήφιων έκλεισαν ο Τζούλιο Ντίμπρα και ο Βαγγέλης Φίλος με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα. Ντεμπούτο με την ομάδα Ανδρών για τον 14χρονο Δημήτρη Σκυριώτη που πέτυχε και τους 2 πρώτους πόντους του με τη "μεγάλη" γαλανόλευκη και καλή παρουσία από όλα τα υπόλοιπα παιδιά που έπαιξαν σήμερα. Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Νικόλα Πιζάνια (διάστρεμμα) στον οποίο ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα να επιστρέψει σιδερένιος. Από τον εξαιρετικό ΝΗΡΕΑ που κάνει πολύ καλό 2ο Γύρο, παραγωικότερος ήταν ο 52χρονος (!) Παναγιώτης Γιαννακός με 14π., ακολουθούμενος από τους Σταύρου και Παρτσινέβελο που πέτυχαν από 13(1) έκαστος. Το καρέ των διψήφιων σκόρερ των τυπικά φιλοξενουμένων έκλεισε ο πρώην δικός μας Μιχάλης Μιχαλιός με 10π. εκ των οποίων 1 τρίποντο !. Πλέον ο ΒΑΟΛ στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της 27ης Μαρτίου με τον ΠΥΡΣΟ που θα είναι η τελευταία πριν το ντέμρπι με τον ΦΟΒ. Μέχρι τότε συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε όλους...

Τα δεκάλεπτα: 21-12, 46-28, 63-41, 95-61.

Διαιτητές: Μασσάς - Δέδες.

ΒΑΟΛ Χίου (Συμιακάκης - Σκυριώτης) Φαφαλιός, Ζαχαρίας 24, Γεόμελος, Αγγελής 4, Φερεντίνος 17(2), Σκυριώτης 2, Ντίμπρα 12, Ξυνταριανός, Πιζάνιας 2, Φίλος 10, Σπυρέλλης, Σαμιώτης 24.

ΝΗΡΕΑΣ Καρδαμύλων (Γιαννακός) Ποδιάς 2, Σταύρου 13(1), Παρτσινέβελος 13(1), Μπέσης 6, Μιχαλιός 10(1), Καμηνέλλης 3, Τσεσμελόγλου, Γιαννακός 14.