Header

banner_top

11/02 ...EXEI (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!

VAOLANNS

Διπλό είναι το σημερινό (11/2) Κυριακάτικο αγωνιστικό πιάτο για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου, με αγώνες για το Αναπτυξιακό Τουρνουά της ΤΕ Χίου και για το πρωτάθλημα παμπαίδων, σε Βούρειο και Κλειστό αντίστοιχα...

VAOLABMINI

Στις 14:00, στο Βούρειο η δεύτερη ομάδα ΜΙΝΙ Αγοριών (2013+) της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του Βούρειου, ο ΒΑΟΛ Β΄ υποδέχεται την αντίστοιχη των ΙΩΝΩΝ. Ο αγώνας γίνεται στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Τουρνουά Ακαδημιών της ΤΕ Χίου, χωρίς σκορ και σκοπιμότητες, με μοναδικό στόχο τη διασκέδαση των πιτσιρικάδων μέσα από το άθλημα που αγαπούν.

2324PAMP

Στις 16:15 το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Κλειστό όπου η ομάδα παμπαίδων (2009+) του ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενείται από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΤΕ Χίου. Οι πρωταθλητές του Γιώργου Σκυριώτη θέλουν τη νίκη για να κλειδώσουν τελεσίδικα την 1η θέση του Ομίλου, ώστε να διεκδικήσουν το αήττητο απέναντι στον ΦΟΒ Β΄ (13/3) και στη συνέχεια να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον τελικό, στον ημιτελικό απέναντι στον 2ο του Α΄ Ομίλου (ΝΟΘ ή ΦΟΒ). Στον χθεσινό (10/2) αγώνα που άνοιξε την 5η αγωνιστική του Ομίλου μας ο ΠΥΡΣΟΣ επικράτησε του ΦΟΒ Β΄, στα Καμπόχωρα με σκορ 60-59.

1112week