Header

banner_top

05/12 (Α2) ΒΑΟΛ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞ. 40 - 89

Τη συντριβή με 40 - 89 γνώρισε η Γυναικεία ομάδα μας το μεσημέρι της Κυριακής στο Κλειστό από τον ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ. Οι φιλοξενούμενοι επιβεβαίωσαν στο απόλυτο όλους όσους του θεωρούν ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1. Με πολλές και ποιοτικές παίκτριες τόσο στην περιφέρεια όσο και μέσα στη ρακέτα κέρδισαν κατά κράτος την ομάδα μας, που δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα. Εκτός από τη "διαφορά ταχύτητας" των 2 ομάδων, σημαντικό ρόλο στο εύρος της διαφοράς έπαιξε και η μέτρια ημέρα της ομάδας μας. Πάντως η ήττα από τον ΑΣΤΕΡΑ δεν ήταν εκτός προγράμματος και ήδη όλοι στην ομάδα την έχουν αφήσει στο παρελθόν προετοιμαζόμενοι από σήμερα κι όλας για το μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΣΠΟΡΤΙΓΚ, μια ομάδα που όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματά του (0-3) δείχνει πως έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Η ομάδα των Εξαρχείων, για να επιστρέψουμε στον σημερινό αγώνα, πήρε από την αρχή του αγώνα τα ηνία στο σκοράρισμα και ελέγχοντας κατά κράτος τα ριμπάουντ και έβγαλε αιφνιδιασμούς ανοίγοντας τη διαφορά. Στις επιθέσεις εναντίον οργανωμένης άμυνας οι αντίπαλοι μας και πάλι έβρισκαν τον τρόπο να φθάνουν στο καλάθι μας κυρίως με την πανύψηλη 19χρονη Μέλκινα (21π.). Από την ομάδα μας χαρακτηριστικό της κακής εμφάνισης, είναι το γεγονός πως μόλις 2 αθλήτριες έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων (Κομνηνού 11 (1) και Πιτσάκη 10π.). Στα θετικά η εμφάνιση της Ζωής Παπαγεωργάκη (6π.) που δείχνει πως ξεπερνά σιγά - σιγά τον τραυματισμό της αλλά και της πολύπειρης Άντας Ζαχαριαδη (2π.) που έδειξε πως μπορεί να δώσεις λύσεις στην ομάδα μας. Με ζεστό χειροκρότημα υποδέχθηκε τη Βάσω Τσαρούχα ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε στο Κλειστό. Η Χιώτισσα αθλήτρια του ΑΣΤΕΡΑ, παρά έναν τραυματισμό που την ταλαιπωρεί είχε πολύ καλή απόδοση (12π. 1τρ.) αγωνιζόμενη για πρώτη φορά ως αντίπαλος σε ομάδα της Χίου. Συμπερασματικά παρά τη μεγάλη διαφορά, σίγουρα δεν ήρθε η ...καταστροφή μετά από τη σημερινή ήττα. Αρκεί να αποτελέσει μια κακή παρένθεση η εικόνα της ομάδας μας και η αρχή πρέπει να γίνει από το πολύ σημαντικό παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής, το δεύτερο στη σειρά που θα δώσει ο ΒΑΟΛ στη Χίο...

Εύκολο μεσημέρι πέρασαν οι διαιτητές του αγώνα κ. Ζαχαρόπουλος και κ. Καρλής.

Τα δεκάλεπτα: 9-21, 17-36, 34-65, 40-89

ΒΑΟΛ (Βούλικας - Συμιακάκης): Ψώρρα 2, Μονογιούδη 1, Βουδούρη, Ξύδα, Κομνηνού 11 (2), Χαβαλέ 8, Παπαγεωργάκη 6, Ζαχαριάδη 2, Πιτσάκη 10, Κουτουβίδη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞ. (Τσιαντούκα): Χελιώτη 12, Χαρίτου 15 (1), Μανώλη 6, Λιάγκα 2, Παπαδήμου 2, Τσαρούχα 12 (1), Βεντούρα 5, Μέλνικα 21, Καμινιάρη,Τσουκαλά 7, Μπαζίμα 7.