Header

banner_top

03/12 ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ

Xίος 03 Δεκεμβρίου 2010

Αρ. Πρωτ.:       104/10

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΣ ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ

 

Μετά την είδηση του θανάτου του Ιδρυτή και Ισόβιου Επιτίμου Προέδρου του ΒΑΟΛ Χίου Καπετάν Στρατή Ματσέλα, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Μάρκος Ψώρρας συγκάλεσε έκτακτη Συνεδρίαση του ΔΣ, η οποία και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 03/12/10 και ώρα 16:00 στα Γραφεία του Ομίλου με παρόντα άπαντα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Κατόπιν συζήτησης το ΔΣ του ΒΑΟΛ Χίου αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1.         Να παρευρεθεί σύσσωμο το ΔΣ του ΒΑΟΛ στην εξόδιο ακολουθία και εκφορά του εκλιπόντος. 

2.         Να τοποθετηθεί μαύρη λωρίδα στο έμβλημα του Ομίλου σε όλες τις εμφανίσεις των αγωνιστικών τμημάτων του ΒΑΟΛ έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου, καθώς και σε όλα τα επίσημα έγγραφα του Ομίλου σε ένδειξη πένθους και τιμής στον Επίτιμο Πρόεδρό μας.


3.         Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες Εθνικών και Τοπικών Πρωταθλημάτων που αγωνίζονται τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου μέχρι τη λήξη των πρωταθλημάτων 2010 - 2011.

4.         Να αναβληθεί κάθε δραστηριότητα του ΒΑΟΛ Χίου την ώρα της κηδείας του εκλιπόντος.

5.         Αντί στεφάνου όλα τα Μέλη του ΔΣ του ΒΑΟΛ Χίου να καταθέσουν χρηματικό ποσό στη μνήμη του Καπετάν Στρατή Ματσέλα και το ποσό να διατεθεί σε απόρους αθλητές του Ομίλου. 

6.         Να μετονομαστούν σε “ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΠΕΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗ ΜΑΤΣΕΛΑ” τα Γραφεία του ΒΑΟΛ στο Βούρειο Αθλητικό Κέντρο Λιβαδίων και να τοποθετηθεί η ανάλογη πινακίδα.

7.         Να θεσπιστεί “ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΠΕΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗ ΜΑΤΣΕΛΑ” και να απονέμεται κάθε χρόνο σε αθλητή ή αθλήτρια των τμημάτων του ΒΑΟΛ, που διακρίθηκε για το ήθος, τις αθλητικές και σχολικές του επιδόσεις.

8.         Να διοργανωθεί σε ετήσια βάση Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με την επωνυμία “ΤΟΥΡΝΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΑΤΣΕΛΑΣ”.

9.         Να κυματίζει μεσίστια και με σήμανση πένθους η σημαία του Βούρειου Αθλητικού Ομίλου Λιβαδίων, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Βούρειου Αθλητικού Κέντρου Λιβαδίων, έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου. 10.       Να παραδοθεί στα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος το παρόν ψήφισμα και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ

 

Ψήφισμα εξέδωσε και η ΤΕ ΕΟΚ ΧΙΟΥ

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

Στη Χίο, σήμερα Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 12.00΄, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης, με μοναδικό θέμα τον απροσδόκητο θάνατο του προσφιλούς ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΜΑΤΣΕΛΑ.

Ο Πρόεδρος κ. Μιχαλιάδης Αχιλλέας και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εξέφρασαν τη βαθιά τους θλίψη και αναφέρθηκαν στη μεγάλη αγάπη και την πολυετή προσφορά του εκλιπόντος στο Άθλημα αλλά και στην Τοπική Επιτροπή, την οποία υπηρέτησε άξια από τη θέση του Αντιπροέδρου και του Ταμία, ως Πρόεδρος του Σωματείου ΒΑΟΛ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισαν τα παρακάτω:

1. Να παραστεί το Δ.Σ. της Τ.Ε. Χίου στη νεκρώσιμη ακολουθία.

2. Να δοθεί αντί στεφάνου το ποσό των 50 ευρώ στο Γηροκομείο Χίου.

3. Να δημοσιευτεί το ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.

4. Να δοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.