Header

banner_top

02/12 KAΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ...

Σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010 ο ιδρυτής, Επίτιμος Πρόεδρος και Ψυχή του Βούρειου Αθλητικού Ομίλου Λιβαδίων Καπετάν Στρατής Ματσέλας αποφάσισε να σαλπάρει για νέα γαλήνια λιμάνια.

Από σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010 η καρδιά του ΒΑΟΛ που σταμάτησε προσωρινά στην εντατική του "Ωνασείου" θα χτυπά κάθε μέρα και πιο δυνατά... στον χτύπο κάθε μπάλας στο παρκέ του γηπέδου που έφτιαξε για μας. Θα κτυπά ακόμα πιο δυνατά όπου αγωνίζονται τα παιδιά του, τα παιδιά της ομάδας που γέννησε, βάφτισε, ανάθρεψε, άντρεψε...

Καπετάνιε, καμάρωνε από κει ψηλά το καράβι σου... Τόσα χρόνια εσύ το ταξίδεψες σε μπουνάτσες και φουρτούνες κι από σήμερα τα οράματα και τα λόγια σου θα είναι η ρότα μας.

Πρόεδρε, το τρίτο αστέρι μας, το πιο λαμπρό απ' όλα, το όραμά σου, σου υποσχόμεστε πως θα λάμπει όσο υπάρχει ΒΑΟΛ στις καρδιές όσων σε γνώρισαν ή όσων απλά θα ακούσουν για σένα.

Κι όσο κι αν είναι δύσκολο για όλους μας σου υποχόμαστε πως από σήμερα το 4ο παιδί σου, ο ΒΟΥΡΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΒΑΔΙΩΝ, έστω και ορφανός θα συνεχίσει να τιμά μέσα κι έξω από τα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα τον ...πατέρα και τον οδηγητή του...

Καλά ταξίδια Πρόεδρε