Header

banner_top

04/06 (ΑΚΑΔ) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

akkk5

Μια διαφορετική Κυριακή ήταν η σημερινή (4/6) στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ Χίου καθώς πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες για αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί τα έτη 2011, 2012, 2013 και 2014.

akkk1

Οι 65 αθλητές και αθλήτριες αυτών των ηλικιών, κατανεμήθηκαν σε ομάδες και με ιδιαίτερα ζήλο διεκδίκησαν τη νίκη, παρουσιάζοντας στο παρκέ του Βούρειου την πρόοδο στο αγαπημένο τους άθλημα. Γονείς και φίλοι ήταν στις κερκίδες επικροτώντας τις όμορφες προσπάθειες τους, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν έλειψε και το σασπένς στη διακύμανση του σκορ.

akkk3

Ο Μανώλης Χατζηλάμπρου και οι συνεργάτες του είχαν το γενικό πρόσταγμα των αγώνων, ενώ το ταλέντο, η διάθεση και η υποδομή των εκκολαπτόμενων αθλητών του ΒΑΟΛ Χίου αποτελεί την καλύτερη εγγύηση ώστε οι επιτυχίες των αγωνιστικών τμημάτων του Βούρειου να συνεχιστούν απρόσκοπτα.

akkk4

Φυσικά νικητής ανακηρύχθηκε το παιχνίδι με έπαθλο το χαμόγελο στο πρόσωπο όλων των αγοριών και των κοριτσιών που χάρηκαν το μπάσκετ μέσα από αυτούς τους αγώνες.

akkk6

Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους της Ακαδημίας μας για το έργο που επιτελούν, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας έχουν εμπιστευτεί εδώ και χρόνια τα παιδιά τους και φυσικά καλή πρόοδο στους πρωταθλητές του αύριο που χαίρονται τα ωφέλη του αθλητισμό στα γαλανόλευκα, μέσα από το πιο όμορφο άθλημα...