Header

banner_top

22/11 ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Στο ...πόδι ήταν όλος ο ΒΑΟΛ ιδιαίτερα το Σάββατο αφού εκτός από τις εκρεμότητες της πρεμιέρας στην Α2 ολοκλήρωσε με νίκες 3 αγώνες (ο ένας στη Λαγκάδα), 1 προπόνηση της Γυναικείας ομάδας μας στα Καμπόχωρα, οργάνωσε την προπόνηση της ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ στο Βούρειο, ενώ "βγήκε" κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων τόσο των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης όσο και του τμήματος ρυθμικής...

Και την Κυριακή πάντως αν νομίζεται πως με τη λήξη του αγώνα ΒΑΟΛ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, κάνετε λάθος. Στις 15:00 στο Βούρειο έγινε και ο αγώνας παγκορασίδων ΒΑΟΛ - ΛΙΘΙ (με νίκη της ομάδας μας) λεπτομέρειες από τον οποίο θα έχουμε αύριο.

Με όλα τα παραπάνω (που δεν είναι μόνο αυτά) δεν αποφύγαμε και τα λάθη... Έτσι από λάθος συνενόηση της Διοίκησης του ΒΑΟΛ με το πρακτορείο μας έγινε μπέρδεμα με την ώρα αναχώρησης της πτήσης των αθλητριών μας που μένουν στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν και να "πετάξουν" ξεχωριστά. Συγνώμη κορίτσια...

Λίγες θέσεις έμειναν κενές στο Γυμναστήριο των Καμποχώρων, πράγμα που δείχνει πως ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΒΑΟΛ. Αν πάντως ο αγώνας διεξάγονταν στο Κλειστό της πόλης σίγουρα ο κόσμος θα ήταν περισσότερος... Γι αυτό παρακαλούμε και μέσω της σελίδας μας τον κ. Βρουλή, Δήμαρχο Χίου να λύσει το πρόβλημα με τα χρονόμετρα ώστε να μπορέσουμε να παίξουμε στην πόλη.

Στα Καμπόχωρα πάντως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κ. Χαρίλαο Κουτσουράδη (προϊστάμενο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καμποχώρων) όσο και το προσωπικό του Γυμναστηρίου που εργάσθηκε στο σύνολο του για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα.

Παρόντες στις κερκίδες αρκετός μπασκετικός κόσμος, χωρίς να λείψουν πάντως οι "αισθητές" απουσίες. Διακρίναμε τους διαιτητές Γιάννη Λουκαράκη και Παναγιώτη Καλαμάρη, τον προπονητή των ΙΩΝΩΝ Γιάννη Λαγό, τον Πρόεδρο του ΑΙΓΕΑ κ. Ντούλη και αρκετούς αθλητές και αθλήτριες με τους καλαθοσφαιριστές του ΒΑΟΛ να αποτελούν την πλειοψηφία.

Παρών και ο "διχασμένος" αθλητής μας Τάσος Γολικίδης (ανήκει στον ΑΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ) που είδε χθες αρκετούς γνωστούς του και δεν ήξερε ποια από τις 2 ομάδες του να υποστηρίξει.

Πάντως η ...οικογένεια Γολικίδη βαηθάει και με άλλους τρόπους τον ΒΑΟΛ αφού ο πατέρας του αθλητή μας ήταν χθες στο Γυμναστήριο του Στρέφη ώστε να "κατασκοπεύσει" τον επόμενο αντίπαλο των κοριτσιών μας ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ.

Τον Πρόεδρο του ΔΟΝΑ Χίου Μιχάλη Κοντούδη και τον Μικέ Γιαννάρα που έκανε και ρεπορτάζ στο γήπεδο διακρίναμε χθες στις κερκίδες του Γυμναστηρίου των Καμποχώρων. Που ήταν ο υπόλοιπος ...πολιτικός κόσμος παιδιά;

Με 18 άτομα ταξίδεψε στη Χίο η αποστολή της ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ στη Χίο και έδειξε με την οργάνωση της πως πραγματικά στοχεύει ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα. Την παράσταση από την παρουσία της φιλοξενούμενης ομάδας "έκλεψε" η φυσιοθεραπεύτρια" της ομάδας της Γλυφάδας... Όχι ότι δεν είναι ωραίο παιδί ο δικός μας φυσιθεραπευτής Παντελής Πρωάκης αλλά νομίζουμε πως κι εκείνος θα προτιμούσε την όμορφη συνάδελφό του σε περίπτωση τραυματισμού...

Παρών στην αποστολή της ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ και ο εκ των προπονητών της Μάριος Μπορίνος γνωστός αρθρογράφος της έγκυρης ιστοσελίδας www.weplayball.gr που ασχολείται αποκλειστικά με το Γυναικείο μπάσκετ. Μάλιστα εκτός από τα καλά λόγια για την ομάδα μας δεν παρέλειψε να δηλώσει πως κι εκείνος ενημερώνεται για τα νέα του ΒΑΟΛ από το site μας.

Αποχαιρετώντας τη Χίο οι άνθρωποι της ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ, ευχαρίστησαν τη Διοίκηση του ΒΑΟΛ για τη φιλοξενία και δεσμεύθηκαν να "ανταποδώσουν" στο Β΄ Γύρο στη Γλυφάδα.

Ξεχωριστό χρώμα έδωσαν στις κερκίδες οι μικρές αθλήτριες μας που με τις φωνές τους ενίσχυσαν τις προσπάθειες των ...μεγάλων κοριτσιών του ΒΑΟΛ.

Ξεχωριστή ημέρα η χθεσινή για την Αγγελική Βουδούρη που έπαιξε για πρώτη φορά στη μακρόχρονη καριέρα της (19 χρόνια στον ΒΑΟΛ) στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Μ' αυτόν τον τρόπο το "κυπαρίσι" μας, πήρε ένα ακόμα "παράσημο" στη μεγάλη της προσφορά στην ομάδα μας μαζί με την αναγραφή της ως αρχηγού στο φύλλο αγώνα. Συμμετοχή στη δωδεκάδα έστω κι αν δεν αγωνίσθηκαν είχαν επίσης η 17χρονη Στεφανία Πύρρου και η 15χρονη Ξανθούλα Μαργαρίτη και αναμαίνεται και συνέχεια...

Με ...σακάκι κουστουμιού εμφανίσθηκαν οι Παντελής Βούλικας και Πέτρος Συμιακάκης στον πάγκο της ομάδας κερδίζοντας "ευμενή" σχόλια για το ντύσιμο τους.

Και μιας και ο λόγος για τον Πέτρο (που ...δούλεψε πολύ αυτό το Σ/Κ και εκτός γηπέδου) να αναφέρουμε πως έπεσε πολύ γέλιο όταν διαπιστώθηκε πως η ιστοσελίδα www.basketblog.gr στις συνθέσεις των ομάδων τον αναγράφει ...Θυμιακάκη... Θυγχαρητήρια Πέτρο.

Παρών στο γήπεδο και ο πατέρας της Δήμητρας Χαβαλέ που ταξίδεψε για να δει την κόρη του στη Χίο, αλλά δεν κατάφερε να τη δει να κερδίζει τον αγώνα παρά την αρκετά καλή απόδοσή της.

Άψογοι στα καθήκοντά τους χθες η ...χιώτικη τετράδα της γραμματείας (Αγγελική Λιβανού, Γιάννης Τσιβής και Γιάννης Σκούφαλος (κριτές) και Αλέξης Τσαρδάκας (Γυμνασίαρχος)). Ευχαριστούμε παιδιά.