Header

banner_top

20/03 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

Με την επιστροφή στο Βούρειο, συνεχίζεται η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα (20/3) και φιλοξενεί 4 αγώνες στο πρόγραμμά της...

mikr

Αρχή από σήμερα Δευτέρα (20/3) και την αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Ανδρών της ΤΕ Χίου. Στις 19:30, στο Βούρειο, η νεανική ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου υποδέχεται την "ομόσταβλη" ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ με στόχο τη νίκη και την επαναφορά σε ρυθμό αγώνων, μετά από Αρκετό καιρό. Ο ΒΑΟΛ θα παίξει ως γηπεδούχος στο σπίτι του μετά από σχεδόν 5 μήνες (22/10/2022)...

ione

Την Τετάρτη 22/3, στις 18:00, στο Βούρειο, η ομάδα Ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου θα υποδεχθεί τους ΙΩΝΕΣ σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση. Ο Βούρειος θα επιδιώξει τη νίκη απέναντι στον δυνατό αντίπαλό του ώστε να ξανασκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Πέρα από αυτό, οι πιτσιρικάδες του Μανώλη Χατζηλάμπρου θέλουν να κάνουν το 2-0 απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ πιθανό να την αντιπετωπίσουν στα play-offs.

23kor

Αμέσως μετά, στις 19:30 και πάλι στο Βούρειο, η ομάδα κορασίδων (2007+) του ΒΑΟΛ υποδέχεται τον ΝΟΘ για την αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα επιδιώξουν τη νίκη ώστε να κρατηθούν σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας.

lesvosagor

Το Σάββατο 25/3 δεν υπάρχει αθλητική δράση λόγω εθνικής εορτής και έτσι το ενδιαφέρον μεταφέρεται την Κυριακή 26/3. Την μέρα εκείνη στις 15:30, στο Βούρειο θα έχουμε στέψη πρωταθλητή καθώς ο πρώτος στη βαθμολογία εφήβων (2005+) ΒΑΟΛ υποδέχεται, τυπικά, τον δεύτερο ΦΟΒ στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς σε τοπικό επίπεδο σε αυτή την κατηγορία. Σαφές προβάδισμα τίτλου για τους αθλητές του Μανώλη Χατζηλάμπρου που κατακτούν τον τίτλο (με back to back) ακόμα και αν ηττηθούν με έως 40π. διαφορά, αλλά σίγουρα θέλουν τη νίκη, σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα ανάμεσα στις 2 καλύτερες ομάδες της Χίου σε αυτή την κατηγορία.

Καλή εβδομάδα σε όλους...