Header

banner_top

17/03 ...ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΒΟΥΡΕΙΟ !!!

gipedo vaol

Σε χρήση, για επίσημους αγώνες, είναι από σήμερα (17/03) το Γυμναστήριο του Βούρειου Αθλητικού Κέντρου Λιβαδίων. Μετά από σχεδόν 5 μήνες «προσφυγιάς» τα αγωνιστικά τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου επιστρέφουν ΣΠΙΤΙ ώστε, στο φυσικό τους χώρο πλέον, να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη δραστηριότητά τους στα πρωταθλήματα της ΤΕ Χίου. Η αδειοδότηση του Βούρειου λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα και πλέον ελπίζουμε ότι με τα γραφειοκρατικά προβλήματα λυμένα, μπορούμε να ασχοληθούμε με την ουσιαστική βελτίωση των υποδομών μιας πραγματικής αθλητικής κυψέλης.

Αναμένοντας λοιπόν ακόμα περισσότερα έργα στο πολύπαθο Βούρειο (στεγανοποίηση οροφής, αντικατάσταση μπασκετών, αλλαγή παρκέ, κλιματισμό κα αλλά και την αναμόρφωση ολόκληρου του Αθλητικού Κέντρου) οφείλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που κόπιασαν για να αδειοδοτηθεί και μετά από 17 χρόνια, να είναι απόλυτα νόμιμο το «σπίτι» μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν, στον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, στον Αντιδήμαρχο κ. Σιδερή Ντομάτα, στον Ειδικό Σύμβουλο κ. Κώστα Αμέντα, στον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Κώστα Μπουλά, στην Πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. Ειρήνη Ψύλλου, στον Διευθυντή του ΝΠΔΔ κ. Σταμάτη Λίναρη, σε όλους τους υπαλλήλους των υπηρεσιών που ενεπλάκησαν, στον Πρόεδρο της ΤΕ Χίου κ. Νίκο Ντούλη, καθώς και στους Γιώργο Κάρμαντζη, Γιώργο Πατελίδα, Παναγιώτη Πιταούλη καθώς και σε όλους όσους, λίγο ή πολύ, βοήθησαν προς την θετική κατάληξη του θέματος…

Βούρειο ενεργό ξανά λοιπόν, επιστροφή στο σπίτι για τον ΒΑΟΛ Χίου και τα καλύτερα έρχονται…