Header

banner_top

13/03 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

cccvvv

Καθώς η αδειοδότηση του Βούρειου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, η ΤΕ Χίου όρισε αγώνες μόνο για την Τετάρτη 15/3, αναμένοντας (επιτέλους) την οριστική επίλυση του προβλήματος. Έτσι ο ΒΑΟΛ θα αγωνιστεί ξανά ως γηπεδούχος στο Κλειστό, ελπίζοντας πως αυτή θα είναι η τελευταία, από τις (πάρα) πολλές φορές που έγινε κάτι τέτοιο φέτος...

Την Τετάρτη 15/03 λοιπόν στις 19:30, στο Κλειστό, η ομάδα Παίδων (2007+) του ΒΑΟΛ Χίου "υποδέχεται" τους ΙΩΝΕΣ στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων της ΤΕ Χίου. Η αήττητη αρμάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου αναμένεται να έχει εύκολο έργο, προσθέτοντας ακόμα ένα ροζ φύλλο στη φετινή συλλογή της, στο δρόμο προς τη back to back κατάκτηση του τίτλου και σε αυτή την κατηγορία.

Το Σαββατοκύριακο (18-19/3) έχουμε τη συμμετοχή του Χρυσόστομου Χατζηλάμπρου στο Final-4 του Αναπτυξιακού Προγράμματος Ενώσεων της ΕΟΚ, με τον ταλαντούχο αθλητή του ΒΑΟΛ (πρώτο σκόρερ μέχρι τώρα στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων και Παίδων) να συμμετέχει με την Μικτή Νότου (2008). Η ομάδα του θα αγωνιστεί απέναντι στην ισχυρή ΕΚΑΣΘ (Θεσσαλονίκη) το Σάββατο 17/3 στις 12:00 στο ΜΕΤΣ και ανάλογα με την έκβαση και του έταιρου ημιτελικού με κάποια εκ των ΕΣΚΑ - ΜΙΚΤΗ ΒΟΡΡΑ σε μικρό ή μεγάλο τελικό την Κυριακή 19/03.

Αν υπάρξουν θετικές εξελίξεις με το Βούρειο εξυπακούεται πως θα ενημερώσουμε άμεσα.

Καλή εβδομάδα σε όλους...