Header

banner_top

08/03 TEΛΙΚΟΙ & ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Kipello

Σήμερα Τετάρτη 8/3 λαμβάνει χώρα στο Κλειστό ΔΓΧ η 8η Γιορτή του Χιώτικου Μπάσκετ. Μια εκδήλωση που μόνο κατ' όνομα είναι "Γιορτή" καθώς το διπλό πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη και την απώλεια της Δέσποινας Κουτουβίδη έχουν περιορίσει (και σωστά) τις εκδηλώσεις της ΤΕ Χίου στις τελείως απαραίτητες...

cup22W

Στις 16:30 θα ξεκινήσει ο Τελικός του Κυπέλλου Γυναικών της ΤΕ Χίου με την ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου να αντιμετωπίζει τον ΑΙΓΕΑ. Τα κορίτσια του Γιάννη Σαμιώτη, με απουσίες αλλά ενισχυμένα με την Όλγα Χατζηνικολάου, θα παλέψουν απέναντι στην έμπειρη αντίπαλό τους που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, με στόχο μια καλή εμφάνιση και φυσικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στις 16:30 λοιπόν στο Κλειστό ΒΑΟΛ - ΑΙΓΕΑΣ για τον 8ο τελικό Κυπέλλου Γυναικών της ΤΕ Χίου.

ALLchamp2122

Στις 18:30 θα ξεκινήσει η εκδήλωση για τις απονομές των τροπαίων των πρωταθλητών περιόδου 2021 - 2022.

anap2022

Την τιμητική του και εδώ ο ΒΑΟΛ Χίου καθώς θα παραλάβει 6 κύπελλα για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα που κατέκτησε και πιο συγκεκριμένα για τις κατηγορίες Γυναικών, Εφήβων, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων.

lsg

Βραβείο 1ου σκόρερ στις κατηγορίες Παίδων και Εφήβων θα παραλάβει ο αθλητής μας Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου, ενώ ειδική διάκριση θα απονεμηθεί στον Στέφανο Σπάρταλη ο οποίος ως αθλητής του ΒΑΟΛ έγινε ο 1ος χιώτης αθλητής που επιλέχθηκε στην τελική 12άδα εθνικής ομάδας (Εθνική Παίδων) με την οποία, μάλιστα, κατέκτησε την 4η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον περασμένο Αύγουστο. Στα πλαίσια της εκδήλωσης η ΤΕ Χίου θα τιμήσει και τη βετεράνο αθλήτριά μας και νυν διεθνή διαιτητή καλαθοσφαίρισης Βάσω Τσαρούχα.

cup23

Στις 20:00 θα ξεκινήσει ο Τελικός του Κυπέλλου Ανδρών "Αλέξης Τσαρδάκας" (15ος στην ιστορία του θεσμού) με τους ΦΟΒ και ΝΟΘ να διεκδικούν την 1η κούπα της ιστορίας τους, σε μια κατηγορία όπου ο ΒΑΟΛ έχει 8 κατακτήσεις.

CUP STORY23

Η είσοδος σε όλους τους αγώνες είναι ελεύθερη, οι ομάδες θα αγωνιστούν με πένθος και θα τηρηθεί ενός λεπτου σιγή... Στην εκδήλωση θα παρευβρεθεί, ως εκπρόσωπος της ΕΟΚ, ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής (Πρωταθλητής Ευρώπης)  Κώστας Τσαρτσαρής.

CUP STORY23 final