Header

banner_top

06/03 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

Εβδομάδα απονομών, Κυπέλλου αλλά και 2 αγώνων του τμήματος Ανδρών ίσως και έναν παγκορασίδων, περιλαμβάνει η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα  (Δευτ. 6/3). Πέρα από αυτά η η τρέχουσα εβδομάδα μπορεί να γίνει ξεχωριστή καθώς είναι πολύ πιθανό στο τέλος της να οριστεί η πρώτη μετά της 22/10/2022 αναμέτρηση τμήματος του ΒΑΟΛ ως γηπεδούχο στο Βούρειο, καθώς όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν σε αυτό το αισιόδοξο συμπέρασμα...

1agnireas

Ξεκίνημα με το τμήμα Ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου το οποίο σήμερα Δευτέρα 6/3, στις 21:15 υποδέχεται (τυπικά) στο Κλειστό τον ΝΗΡΕΑ Καρδαμύλων στα πλαίσια της 17ης αγωνωιστικής. Η νεανική ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση του ουραγού ΝΗΡΕΑ ώστε να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

 

Kipello

Την Τετάρτη 8/3 η ΤΕ Χίου πραγματοποιεί την 8η Γιορτή Χιώτικου Μπάσκετ στο Κλειστό. Την ημέρα θα ανοίξει ο Τελικός του Κυπέλλου Γυναικών που θα φέρει αντιμέτωπους τον ΒΑΟΛ και τον ΑΙΓΕΑ. Στόχος της ομάδας του Γιάννη Σαμιώτη μια καλή εμφάνιση και η διεκδίκηση του τροπαίου απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα που ολοκλήρωσε μόλις χθες τις υποχρεώσεις της στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Ο Τελικός Γυναικών ΒΑΟΛ - ΑΙΓΕΑΣ θα ξεκινήσει στις 16:30.

ALLchamp2122

Αμέσως μετά θα λάβΟΥν χώρα οι απονομές των τροπαίων των πρωταθλητριών ομάδων και των πρώτων σκόρερς της περιόδου 2021 - 2022 με τον ΒΑΟΛ Χίου να παραλαμβάνει τα 6 τρόπαια για τα πρωταθλήματα ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

lsg

Ο Χρήστος Χατζηλάμπρου θα παραλάβει τον τίτλου του πρώτου σκόρερ των κατηγοριών Παίδων και Εφήβων, ενώ ειδική διάκριση θα λάβει ο Στέφανος Σπάρταλης ο οποίος ως αθλητής του ΒΑΟΛ έγινε ο πρώτος χιώτης που επιλέχθηκε σε τελική 12άδα εθνικής ομάδας (Εθνική Παίδων) με την οποία κατέκτησε την 4η θέση σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

anap2022

Η Γιορτή έχει προγραμματιστεί για τις 18:30 και στις 20:00 θα ξεκινήσει ο Τελικός του Κυπέλλου Ανδρών "Αλέξης Τσαρδάκας" ανάμεσα σε ΦΟΒ και ΝΟΘ.

gin2223

Οι προγραμματισμένοι αγώνες της Τετάρτης (8/3) έχουν αναβληθεί και πλέον αναμένουμε τις εξελείξεις για το Βούρειο ώστε να οριστεί η σημαντική αναμέτρηση (11/3) ΒΑΟΛ - ΙΩΝΕΣ για την 18η αγωνιστική που θα κρίνει πολλά για την τελική κατάταξη των 2 αντιπάλων στο πρωτάθλημα της Α΄ Ανδρών.

202223MEN

Στο πρόγραμμα υπάρχει και η αναμέτρηση παγκορασίδων ΒΑΟΛ - ΝΟΘ (ΠΚ7) η τύχη της οποίας (όπως και του ντέρμπι ΒΑΟΛ - ΙΩΝΕΣ) θα κριθεί ανάλογα με τις εξελίξεις στο θέμα του Βούρειου ΑΚΛ.

22 23 PAG

Καλή εβδομάδα σε όλους...