Header

banner_top

22/02 (ΠΑΓΚ) ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΟΛ 31-57

22 23 PAG

Άνετη επικράτηση για την ομάδα παγκορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου, η οποία μετέτρεψε σε εύκολο πέρασμα από τα Καμπόχωρα, το δύσκολο παιχνίδι με τον ισχυρό ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς. Έτσι το 31-57 σφράγισε τις προσπάθειες των κοριτσιών των 2 ομάδων με τον Βούρειο να επικρατεί απόλυτα δίκαια. Τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και πήραν το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα. Μέχρι το ημίχρονο (18-22) οι γηπεδούχες ακολουθούσαν από κοντινή απόσταση δικαιώνοντας όσους περίμεναν ντέρμπι. Στην επανάληψη όμως, και παρά την παροιμιώδη αστοχία στις βολές (8/20) ο ΒΑΟΛ επέβαλε πλήρως το ρυθμό του παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ και οδηγούμενος, εκ' του ασφαλούς, από την Εύη Τακτικού (21(1)) και την Παναγιώτα Κωνσταντάκη (13(2)) διεύρυνε την διαφορά (+32 στο ζενίθ της) φθάνοντας εύκολα στη νίκη. Εξαιρετική δουλειά σε ριμπάουντ και ασίστ από την Μαρία Πατεράκη (6π.), εκπληκτική μεταμόρφωση για την αποτελεσματικότατη Δέσποινα Κουσκουσάκη (9π.)  και πολύ καλή δουλειά από όλα τα κορίτσια που με τη σημερινή εμφάνιση τους πιστοποίησαν πόσο πολύ αδίκησαν τον εαυτό τους σε κάποιες κακές τους εμφανίσεις και πόσο πολύ μπορούν να βελτιωθούν με δουλειά και επιμονή. Σπουδαίες βοήθειες από την ασθενή Νικολέτα Τσιμπούκα (3π.), πολύ ελπιδοφόρα παρουσία για την Καλλιόπη Κουϊμάνη (4π.), πολύτιμες ανάσες από την Μαρία Δαμηλάκη και την Χριστίνα Πολυχρόνη (1π.) και σπουδαίες παραστάσεις για τις μικρές Μαρία Ποδαρά και Ειρήνη Αξιώτη. Από τις γηπεδούχες καλύτερη η Γαρρή με 10π. Πολλά μπράβο σε όλα τα κορίτσια που έπαιξαν στο σημερινό, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι, κι όσο για μας τα είπαμε, δουλειά - δουλειά - δουλειά και τα καλύτερα έρχονται... Μπράβο κοριτσάρες !!!

Διαιτητές: Πουλάκης - Κοτσία.

Τα δεκάλεπτα: 11-14, 18-22, 22-45, 31-57.

ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς (Σπανολιού - Παπανελοπούλου) Ψαρούδη, Καρνουπάκη 2, Σταυρινούδη, Γαρρή 10, Σταθάκη 4, Ζαχαράκη 2, Μπογή 6, Πούγουνα 5(1), Μαμαλάδη, Ζαούδη, Αργυρούδη 2, Μπενοβία.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Τσιμπούκα 3, Ποδαρά, Τακτικού 21(1), Πολυχρόνη 1, Κουσκουσάκη 9, Πατεράκη 6, Κουϊμάνη 4, Κωνσταντάκη 13(2), Δαμηλάκη, Αξιώτη.