Header

banner_top

13/02 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

Νέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα (13/2) με το θέμα του Βούρειου να μην έχει λυθεί ακόμα (!) - κλείνουμε 4 μήνες - με αποτέλεσμα η ανακοίνωση του εβδομαδιαίου προγράμματος των τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου να ενέχει πιθανότητες αλλαγής αλλά και αμφιβολία για την διεξαγωγή κάποιων αγώνων. Ας δούμε λοιπόν, με μεγάλη επιφύλαξη το πρόγραμμα της εβδομάδας.

1agΑΚ

Σήμερα Δευτέρα 13/2, στις 21:15, στο Κλειστό, η ομάδα Ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου, φιλοξενεί (!) στην έδρα του αντιπάλου της, την ΑΚΑΔΗΜΙΑ. Το νεανικό σύνολο του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα προσπαθήσει για μια καλή εμφάνιση και φυσικά για τους 2 βαθμούς στο 1 εκ των δύο αγώνων της ομάδας μας αυτή την εβδομάδα.

Την Τετάρτη 15/2, στις 17:30, στο Κλειστό η ομάδα εφήβων (2005+) φιλοξενείται από τον ΕΦΗΒΟ στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Οι ...πυραυλοέφηβοι του Μανώλη Χατζηλάμπρου δεν αναμένεται να συναντήσουν δυσκολίες στον δρόμο προς τη back to back κατάκτηση του τίτλου.

Την ίδια μέρα (Τετ. 15/2) λίγο αργότερα (19:30) και πάλι στο Κλειστό, η ομάδα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενεί τον ΠΥΡΣΟ στο ξεκίνημα του Β΄ Γύρου του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Τα κορίτσια του Γιάννη Σαμιώτη θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη φετινή πορεία τους και θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη απέναντι στη μαχητική ομάδα του Βερβεράτου.

Την Παρασκευή 17/2, στις 18:45 στα Καμπόχωρα είναι ορισμένη η αναμέτρηση ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΟΛ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος παγκορασίδων (2008+) της ΤΕ Χίου. Τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα παλέψουν για τη νίκη απέναντι στις δυνατές γηπεδούχες σε μια αναμέτρηση που είναι πιθανόν να αλλάξει καθώς την ίδια ώρα γίνονται μαθήματα της Σχολής Προπονητών στην οποία μετέχουν οι κόουτς και των 2 ομάδων.

Το Σάββατο 18/2, στις 19:00 στα Καμπόχωρα, η ομάδα ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου θα φιλοξενήσει (!) τον ΠΥΡΣΟ σε αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής με την ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου να ζητά τη νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Την Κυριακή 19/2 είναι ορισμένος και ο αγώνας παμπαίδων (2008+) ΒΑΟΛ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ με την τύχη του να μην είναι γνωστή...

και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε έιναι να ελπίσουμε ότι, μετά από 4 μήνες (!!!) το Βούρειο θα μπορέσει και πάλι να φιλοξενεί αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων...

gipedo vaol

Το πρόγραμμα της εβδομάδας:

Δευτ. (13/2) - Κλειστό - (21:15): ΒΑΟΛ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Ανδρών)

Τετ. (15/2) - Κλειστό - (17:30): ΕΦΗΒΟΣ - ΒΑΟΛ (Εφήβων)

Τετ. (15/2) - Κλειστό - (19:30): ΒΑΟΛ - ΠΥΡΣΟΣ (Γυναικών)

Παρ. (17/2) - Καμπόχωρα-(18:45) ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΟΛ (Παγκορασίδων) - Σχολή Προπονητών ;

Σαβ. (18/2) - Καμπόχωρα - (19:00) ΒΑΟΛ - ΠΥΡΣΟΣ (Ανδρών)

Κυρ. (19/2) ------------------------ ΒΑΟΛ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Παμπαίδων) ;;;

Καλή εβδομάδα σε όλους...