Header

banner_top

20/11 3 ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ...

3 αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τα αγωνιστικά τμήματα του ΒΑΟΛ και πιο συγκεκριμένα για τις Νεάνιδες τους Έφηβους και τους Άνδρες της ομάδας μας. Για σήμερα λοιπόν, Σάββατο 20/11 από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ όποιος θελήσει μπορεί να πάρει μια ...δόση ΒΑΟΛ. Οι επιλογές είναι οι παρακάτω:

Νεάνιδες: ΕΝΩΣΗ - ΒΑΟΛ Μεσημεριανό στη Λαγκάδα (Λαγκάδα - 15:00)

Στις ...13:45 είναι το ραντεβού για τη συγκέντρωση της ομάδας του Μανώλη Χατζηλάμπρου που θα ¨ταξιδέψει" στην πανέμορφη Λαγκάδα για να αντιμετωπίσει την ΕΝΩΣΗ στις 15:00. Στο αντίστοιχο περυσινό παιχνίδι η διαδρομή της επιστροφής Λαγκάδα - Βούρειο διήρκεσε 1 ώρα και 15 λεπτά μιας που συνοδεύτικε από πανυγηρισμούς και ...χορευτικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φέτος μάλλον θα φτάσουμε πιο γρήγορα μιας και ο συγκεκριμένος είναι μόλις ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για τις Νεάνιδες του ΒΑΟΛ.

Έφηβοι: ΒΑΟΛ - ΕΦΗΒΟΣ Καμπανάκι στο Βούρειο (Βούρειο - 17:30)

Στις 17:30 στο Βούρειο, η ομάδα του Κώστα Αμέντα υποδέχεται τον ΕΦΗΒΟ του Γιάννη Τζήκα. Ο ΒΑΟΛ θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα, ώστε με τη λήξη του σημερινού αγώνα να συγκεντρωθεί στο ντέρμπι με τους ΙΩΝΕΣ στο Κλειστό, που θα ολοκληρώσει τον Α΄ γύρο με μόνο μία από τις δύο παραπάνω ομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας.

Άνδρες: ΒΑΟΛ - ΦΟΒ Περυσινό ντέρμπι τίτλου (Βούρειο - 19:00)

Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι 2 ομάδες, στο Βούρειο δεν έπεφτε καρφίτσα από τους φιλάθλους που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν τον πρώτο (και τελευταίο) τελικό των περυσινών play-offs του πρωταθλήματος της Α΄ Ανδρών. Φέτος ενώ η ομάδα του Παντελή Βούλικα συνεχίζει να κατοικοεδρεύει στα ...ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, η ομάδα του Βροντάδου με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, δείχνει να αναζητά την αγωνιστική της ταυτότητα. Ο ΒΑΟΛ παρά τις πολλές (και πάλι) απουσίες του θα προσπαθήσει να κάνει το 4 στα 4 απέναντι στον Φιλοπρόοδο που βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας με 1 ήττα από τον ΟΜΗΡΟ σε μόλις έναν αγώνα.

Καλή επιτυχία σε όλους...