Header

banner_top

28/01 (ΠΑΓΚ) ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ 56-26

22 23 PAG

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα παγκορασίδων γνώρισε ο ΒΑΟΛ Χίου από τον ΑΙΓΕΑ ο οποίος επικράτησε με σκορ 56-26. Τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια τους, δεν απέφυγαν τα λάθη και πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση έχασαν δίκαια. Κύρως λόγος της ήττας τα πάρα πολλά χαμένα ριμπάουντ τα οποία έδιναν δεύτερες και τρίτες επιθέσεις στις γηπεδούχες οι οποίες πέτυχαν τους περισσότερους πόντους τους μέσα από τη ρακέτα, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τις Μπουγιούκα (20π.) και Τσέτσερη (8) που πέτυχαν με αυτόν τον τρόπο τους μισούς πόντους της ομάδας τους. Ένα κακό δεκάλεπτο (το δεύτερο: 26-05) έκρινε ουσιαστικά την αναμέτρηση καθώς στα υπόλοιπα ο Βούρειος ήταν, παρά τα λάθη του, ανταγωνιστικός. Η Παναγιώτα Κωνσταντάκη (11π.) ήταν η παραγωγικότερη για τις φιλοξενούμενες που είχαν σε κακή μέρα κάποια βασικά τους ατού, χωρίς αυτό να μειώνει τη συνολική μαχητική προσπάθεια. Σημαντικό ότι ο κόουτς μοίρασε, χωρίς σκοπιμότητες, το χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια που είχε στη σημερινή σύνθεσή του. Η ήττα αυτή είναι η πρώτη για ομάδα παγκορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου από τις 3/5 του 2017 (!) και αυτό για εμάς σημαίνει πως από αύριο επιστρέφουμε στις προπονήσεις με μεγαλύτερο ζήλο και θέληση ώστε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να γίνουμε καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα. Μπράβο για την προσπάθεια κορίτσια, συνεχίζουμε πιο δυνατά από δω και μπρος και καλή συνέχεια σε όλους...

Διαιτητές: Αναστασάκης - Βογιατζής.

Τα δεκάλεπτα: 10-07, 36-12, 44-22, 56-26.

ΑΙΓΕΑΣ (Γιασεμή - Κιρκινέζη) Χαψιά 5, Τσαουσάι 1, Ξενάκη, Τσέτσερη 8, Καλαφάτη 7(1), Φραγκάκη 5, Μπουγιούκα 20, Καλαμάρη, Ζησιοπούλου 2, Παφύλλα 2, Βυζανιάρη, Κριτούλη 6.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Τσιμπούκα 5, Ποδαρά, Πιπινιά, Τακτικού 5, Πολυχρόνη, Κουσκουσάκη 2, Πατεράκη, Κουϊμάνη 2, Κωνσταντάκη 11, Δαμηλάκη, Αξιώτη 1.