Header

banner_top

18/01 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!

2 αναμετρήσεις ΒΑΟΛ - ΑΙΓΕΑΣ περιλαμβάνει το σημερινό (Τετ. 18/1) πρόγραμμα της ΤΕ Χίου, αναφορικά με τα πρωταθλήματα Εφήβων και Κορασίδων, σε Καμπόχωρα και Κλειστό αντίστοιχα...

gameday

Ξεκίνημα με το τμήμα εφήβων (2005+) και την αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΑΙΓΕΑΣ. Γηπεδούχος στα ...Καμπόχωρα ο ΒΑΟΛ υποδέχεται τον ΑΙΓΕΑ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εφήβων της ΤΕ Χίου. Οι πρωταθλητές του Μανώλη Χατζηλάμπρου θέλουν να προσθέσουν ακόμα μία καλή εμφάνιση αλλά και ένα ακόμα ροζ φύλλο στη συλλογή τους, συνεχίζοντας απτόητοι την αήττητη πορεία τους προς την back to back κατάκτηση του τίτλου και σε αυτή την κατηγορία. Ο αγώνας ξεκινά στις 17:30.

Στη συνέχεια  το ενδιαφέρον στρέφεται στο Κλειστό, όπου στις 19:30 θα ξεκινήσει το ντέρμπι της κατηγορίας κορασίδων (2007+) ανάμεσα σε ΑΙΓΕΑ και ΒΑΟΛ. Ο αγώνας διεξάγεται στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου (που ελπίζουμε να έχει φτάσει στο Κλειστό από τα Καμπόχωρα...) να παλεύουν για τη νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα τίτλου στην προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων και σε αυτή την κατηγορία. Σε αυτή τους την προσπάθεια η συμπαράσταση των φίλων τους είναι καλοδεχούμενη.

Για σήμερα Τετάρτη (18/01) λοιπόν:

17:30 Καμπόχωρα ΒΑΟΛ - ΑΙΓΕΑΣ εφήβων

19:30 Κλειστό ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ κορασίδων