Header

banner_top

07/11 ΒΑΟΛ ...ΔΑΓΚΩΤΟ

Καλή ψήφο σε όλους και καλά αποτελέσματα. Τα ...δικά μας χθεσινά αποτελέσματα έδειξαν πως η ...κάλπη έβγαλε ΒΑΟΛ δαγκωτό παρά τα προβλήματα και τις ...συγκοινωνιακές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

Πάντως γι όσους παραπονέθηκαν για το διπλό χθεσινό "μεροκάματο" ακούστε τι μας περιμένει το Σ/Κ 20-21 /11. Σάββατο 20/11 15:00 Λαγκάδα ΕΝΩΣΗ - ΒΑΟΛ (Νεαν), 17:00 Βούρειο ΒΑΟΛ - ΕΦΗΒΟΣ (Εφηβ), 19:00 ΒΑΟΛ - ΦΟΒ (Ανδρ) - Κυριακή 21/11 12:00 Κλειστό ΒΑΟΛ - ΑΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Α2 Γυν), 15:00 Βούρειο ΒΑΟΛ - ΛΙΘΙ (Παγκορ). Είπατε τίποτα;...

17 παίχτες, μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιήσει ο Παντελής Βούλικας στους 3 αγώνες του ΒΑΟΛ για την Α΄ Κατηγορία Ανδρών. Απ' αυτούς οι 6 είναι "παιδοέφηβοι (Σουλίκας, Σακελλάρης, Πνευματικούδης, Μπίτσι "έφηβοι" και Αργυρούδης, Μπουμπάρης "παίδες") ενώ αρκετοί άλλοι βρίσκονται πολύ κοντά στην ...κλήση για την πρώτη ομάδα.

Το 3 στα 3 πέτυχαν χθες τόσο το ανδρικό όσο και το εφηβικό μας τμήμα συνεχίζοντας έτσι την αήττητη πορεία τους στα τοπικά μας πρωταθλήματα. Σημαντικό δε το γεγονός πως η ανδρική μας ομάδα έχει "περάσει" από τα πιο δύσκολα παιχνίδια (με ΙΩΝΕΣ και ΟΜΗΡΟ) χωρίς απώλεια βαθμών και μάλιστα στις έδρες των αντιπάλων.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε τόσο στο Βούρειο, όσο και στα Καμπόχωρα στα χθεσινά παιχνίδια. Αρκετοί μάλιστα ήταν αυτοί που έκαναν τη διαδρομή Βούρειο - Καμπόχωρα ώστε να παρακολουθήσουν και του 2 ενδιαφέροντες αγώνες.

Πρόβλημα υπήρξε στο Δημοτικό Γυμναστήριο Καμποχώρων με το νερό (!!!) που έσταζε από την οροφή του, δημιουργώντας πολύ επικίνδυνες "λιμνούλές" εντός του αγωνιστικού χώρου. Ίσως χρειάζεται καλύτερος εξαερισμός ώστε να μην υδροστατεί η οροφή, αλλά σίγουρα οι αρμόδιοι ξέρουν καλύτερα.

Η οικογένεια Χατζηλάμπρου οδήγησε χθες το σκοράσισμα στα Καμπόχωρα μιας και ο Μανώλης ήταν πρώτος σκόρερ για τον ΒΑΟΛ και ο Μάριος πρώτος σκόρερ για τον ΟΜΗΡΟ. Στην κερκίδα "περήφανοι" παρακολουθούσαν οι γονείς τους αλλά και ο Big brother Γιάννης.

Εκτός αγώνα αλλά όχι εκτός μάχης ο τραυματίας Αντώνης Καλιμανάς μπορεί να μην έπαιξε χθες αλλά δεν σταμάτησε λεπτό να εμψυχώνει την ομάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Προσκλητήριο "τραυματιών" κάλεσε για την προπόνηση της Δευτέρας ο Παντελής Βούλικας αφού Καλιμανάς, Σπυρέλλης, Γολικίδης, Αργυρούδης, Χατζηλάμπρου, Μπόης, Σουλίκας αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού ή βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Σαφώς βελτιωμένη η "ενδυματολογική" εικόνα του κόουτς μας μετά τις ...παρατηρήσεις του site. Συγχαρητήρια ...Μαρίνα.

Διπλό μεροκάματο και για τον ...βοηθό Πέτρο Συμιακάκη χθες, μιας που το όνομα του γράφτηκε και στα 2 φύλλα αγώνα ως Βοηθός Προπονητής.

Δεν ήταν μόνο ο Πέτρος που "πήρε" διπλό μεροκάματο χθες. Το ταξίδι Βούρειο - Καμπόχωρα έκαναν επίσης ο διαιτητής Γιάννης Λουκαράκης, τα μέλη της Γραμματείας Αλέξης Τσαρδάκας και Γιάννης Σκούφαλος και ο Παναγιώτης Καλαμάρης (προπονητής στο πρώτο ματς, διαιτητής στο δεύτερο).

Επανεμφάνιση του "γερόλυκου" Γιάννη Μπόη μετά τα περσινά μπαράζ, με τα χρώματα του ΒΑΟΛ. Οι "απουσίες" των ψηλών της ομάδας του Παντελή Βούλικα έφεραν νωρίτερα την επιστροφή του ...Μαστρο-Γιάννη που ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Σαν τα ...κοτόπουλα έπεφταν χθες στα Καμπόχωρα οι παίκτες και των 2 ομάδων και στους πάγκους έψαχναν να βρουν τους ...γκαντέμηδες. Η είδηση ότι ο κόουτς του ΒΑΟΛ κάλεσε "ξεματιάστρα" στην προπόνηση της Δευτέρας ελέγχεται ως αναληθής...