Header

banner_top

06/11 (ΑΝΔΡ) ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΟΛ 68 - 86

Νικητής έφυγε και από τα Καμπόχωρα το απόγευμα του Σαββάτου ο ΒΑΟΛ καταβάλοντας με 68 - 86 τον ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς. Με τον τρόπο αυτό η ομάδα του Παντελή Βούλικα έφτασε στο 3 στα 3 και είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα στη βαθμολογία της Α΄ Ανδρών. Ο αγώνας ήταν αμφίροπος για ένα ημίχρονο με την ομάδα του Αργύρη Στακιά να βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκειά του και μάλιστα και με διαφορά 11 πόντων σε κάποιο σημείο του β΄ δεκαλέπτου. Ο ΒΑΟΛ με τους Γραικό, Καλιμανά "εκτός" τους Χατζηλάμπρου, Αργυρούδη και Σουλίκα να προέρχονται από τραυματισμό και τους Σταμέλο και Μπόη με μόλις 1 προπόνηση, φάνηκε να επηρεάζεται και να μην μπορεί να βρει ρυθμό. Ο τραυματισμός του Χάρη Σπυρέλλη στο του αγώνα ήρθε να προστεθεί στα προβλήματα της ομάδας, ενώ η χαλαρότητα στην άμυνα και κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση έφεραν το σκορ στο 41 - 37 στη λήξη του ημιχρόνου. Στο 3ο δεκάλεπτο ο ΒΑΟΛ σοβαρεύτηκε "έσφηξε" την περιφερειακή του άμυνα, "ανάγκασε" τους αθλητές του ΟΜΗΡΟΥ να χαμηλώσουν τα έως εκείνο το σημείο πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας τους και αποτέλεσμα όλων των παραπάνω το επι μέρους 08 - 28 που έκλεισε το δεκάλεπτο με 49 - 65 και ουσιαστικά έβαλε τέλος στη διεκδίκηση της νίκης από την ομάδα της Καλλιμασιάς. Οι τραυματισμοί των Αργύρη Στακιά Δημήτρη Αργυρούδη και Τάσου Γολικίδη "στηγμάτισαν" αυτό το δεκάλεπτο. Με σοβαρούς τους (εναπομήναντες) παίχτες του ο Παντελής Βούλικας έδωσε ξανά ευκαιρία στους "πιτσιρικάδες" της ομάδας οι οποίοι τον δικαίωσαν για άλλη μία φορά. Μορφή του αγώνα ο "συγκλονιστικός" Μανώλης Χατζηλάμπρου που σταμάτησε στους 28 π. (με ...μόλις 1τρ.) με διψήφιο αριθμό ριμπάουντ, 8 ασίστ και γενικότερα μια "ηγετική" παρουσία σε επίθεση αλλά και σε άμυνα (!!!). Από εκεί και πέρα "καταλυτική"  παρουσία είχε ο Τάσος Γολικίδης (15π. 2τρ.) και ακολούθησαν οι Βασίλης Σταμέλος (11π. 1 τρ.), Μίλτος Σακελλάρης (8π.) και Μιχάλης Σουλίκας (7π.). Από τον ΟΜΗΡΟ ξεχώρισε ο Μάριος Χατζηλάμπρου (20π. 1τρ.) και ακολούθησε ο Οδυσσέας Μακρίδης (11π.). Θετικός όσο αγωνίστηκε ο Αργύρης Στακιάς (8π.) ενώ ο Μυλιώρδος αφού πέτυχε 8 πόντους στο α΄ημίχρονο στη συνέχεια "σίγησε". Συμπερασματικά ο ΒΑΟΛ πήρε δίκαια τη νίκη χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση και σίγουρα θα έχει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο με την επάνοδο των ...απόντων.

Άριστη η διαιτησία των Γιάννη Λουκαράκη και Παναγιώτη Καλαμάρη.

Τα δεκάλεπτα: 23 - 18, 41 - 37, 49 - 65, 68 - 86.

ΟΜΗΡΟΣ (Στακιάς - Λουκάς) Ιατρού 2, Τρυφωνίδης, Νικολάκης 6, Κουκούλης, Μπελές 4, Μακρίδης 11, Μυλιώρδος 8 (2), Ψαρούδης 6, Δαλάτσης 4, Χατζηλάμπρου 20 (1), Στακιάς 8.

ΒΑΟΛ (Βούλικας - Συμιακάκης) Εσκίδης 3 (1), Σταμέλος 11 (1), Γολικίδης 15 (2), Σουλικας 7, Αργυρούδης 3, Φωτεινός 4, Χατζηλάμπρου 28 (1), Μόης 2, Μπουμπάρης 5, Σακελλάρης 8, Σπυρέλλης.