Header

banner_top

02/11 (ΓΥΝ) ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ...

Ώρες μετράει... πλέον η αθλήτρια του Γυναικείου τμήματος του ΒΑΟΛ, Μαρία Μονογιούδη, ώστε να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης της ομάδας. Η δυναμική forward του ΒΑΟΛ έχει ξεκινήσει τρέξιμο από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας και αναμαίνει το "πράσινο φως" για την επάνοδό της. Θυμίζουμε πως η ...iron Mary, είχε τραυματιστεί στο μετατάρσιο του ποδιού της, στον φιλικό αγώνα με την Εθνική Νεανίδων που είχε πραγματοποιηθεί για τα εγκαίνια του Δημοτικού Γυμναστηρίου Καμποχώρων.

Ετοιμοπόλεμη είναι και η Θάλεια Ψώρρα που ταλαιπωρήθηκε όλη την προηγούμενη εβδομάδα από ίωση. Η 25χρονη αθλήτρια του ΒΑΟΛ έμεινε εκτός προπονήσεων για όλη την προηγούμενη εβδομάδα και αναμαίνεται από σήμερα να ακολουθήσει κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις θετικές αυτές εξελίξεις, ο κόυτς της ομάδας Παντελής Βούλικας, μπορεί πλέον να έχει στις προπονήσεις της ομάδας 2 επιπλέον "όπλα" εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών που θα βρει τον ΒΑΟΛ να υποδέχεται την ΤΕΡΨΙΘΕΑ Γλυφάδας στη Χίο στις 21/11.