Header

banner_top

01/11 ΝΕΑ ΤΗΣ ...ΞΕΝΙΤΙΑΣ

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, με τη φανέλα του ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ στο πρωτάθλημα της Σάμου ο πρώην παίχτης του ΒΑΟΛ Γιώργος Πατελίδας. Η ομάδα του πέτυχε τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες με τον ...Κούη να σκοράρει 13π. με πολλή καλή απόδοση. Στη φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον Γιώργο (Νο 8) να "κατεβάζει" ριμπάουντ ενώ στα αριστερά διακρίνεται ο "γνωστός" μας από τα μπαράζ (με τη φανέλα του ΙΚΑΡΟΥ) Στέργιος Μυτιληνού που αποτελεί φέτος το "βαρύ πυροβολικό" της ομάδας του Πυθαγορείου. Μένει να δούμε αν θα βγει αληθινός ο Γιώργος που δήλωσε πως ..."θα τα πούμε στα Μπαράζ"...

kouis

Φωτο: www.samosbasket.gr

Ένας άλλος "ξενιτεμένος" μας ο Κώστας Χατζηκωστής, πέτυχε χθες το 3 στα 3 με την ομάδα του (Αγία Παρασκευή) η οποία φιγουράρει στην πρώτη θέση του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Ο Κώστας στο χθεσινό αγώνα (με την ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80) πέτυχε 15 πόντους με 1 τρίποντο.

Στο στάδιο της αποθεραπείας συνεχίζει να βρίσκεται μετά τη σοβαρή εγχείριση στους χιαστούς ο Μιχάλης Βήχος. Καθώς η επάνοδος του πρώην σέντερ μας αργεί ακόμα ο Μιχάλης για την ώρα, βοηθάει τη σύζυγό του Τώνια Πιτσάκη, ώστε η τελευταία να προπονείται απρόσκοπτα εν' όψει των υποχρεώσεων της στην Α2 Γυναικών με την ομάδα μας.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η "γειτόνισα" ΓΕΡΑ στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής αφού χθες έκανε το 3 στα 3 και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αντίθετα με 3 ήττες σε ισάριθμους αγώνες ο έταιρος "γείτονας" ΙΚΑΡΟΣ Ικαρίας βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας.