Header

banner_top

30/10 (ΑΝΔΡ) ΒΑΟΛ - ΝΗΡΕΑΣ 76 - 44

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η Ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ έκανε το 2 στα 2 νικώντας τον ΝΗΡΕΑ Καρδαμύλων με σκορ 76 - 44, το απόγευμα του Σαββάτου στο Βούρειο. Με ...σύνθεση ανάγκης μιας και ο Παντελής Βούλικας δεν είχε στη διάθεσή του ακριβώς τους μισούς από τη δωδεκάδα της προηγούμενης αγωνιστικής (Σταμέλος, Χατζηλάμπρου, Εσκίδης, Αργυρούδης, Σουλίκας, Μπουμπάρης έμειναν εκτός για διάφορους λόγους) η ομάδα μας χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση έφτασε εύκολα στη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έκανε αξιοπρεπέστατη εμφάνιση. Από το ξεκίνημα του αγώνα ο ΒΑΟΛ έδειξε πως δεν θα άφηνε πολλά περιθώρια στην ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου. Με ένα επιθετικό κρεσέντο του Αντώνη Καλιμανά (25 πόντους τους 12 στην Α΄ περίοδο) και πολύ καλή άμυνα έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 23 - 10. Έστω κι αν τα ποσοστά ευστοχίας στα σουτ εντός πεδιάς κυμάνθηκαν σε χαμηλά επίπεδα για την ομάδα μας, στο β΄ δεκάλεπτο ο έλεγχος των ριμπάουντ και οι αιφνιδιασμοί ήταν το αντίδοτο στην άμυνα ζώνης του ΝΗΡΕΑ. 'Ετσι με επι μέρους σκορ δεκαλέπτου 23 - 06 κλείσαμε το ημίχρονο με τον πίνακα να δείχνει 46 - 16. Στο δεύτερο ημίχρονο τίποτα δεν άλλαξε και ο αγώνας πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους 2 προπονητές να χρησιμοποιούν όλους τους αθλητές που είχαν στη διάθεσή τους. Από την ομάδα μας ντεπούτο με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας του ΒΑΟΛ έκαναν οι έφηβοι Μίλτος Σακελλάρης και Τέλλης Πνευματικούδης με τον τελευταίο να ...αποθεώνεται ακόμα κι απ' τον Μανώλη Χατζηλάμπρου για τα ...2 στα 2 τρίποντα που σκόραρε. Πρώτη συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα με την ανδρική ομάδα μας και για τον Ελλίς Μπίτσι. Αντίπαλος του ΒΑΟΛ για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια παρουσίας (και τίτλων) τέθηκε ο Παντελής Χατζαργυρός με τα πειράγματα (με πρωτεργάτη τον τραυματία Γιάννη Μπόη να μη λείπουν). Από την ομάδα μας το σκοράρισμα οδήγησαν οι Αντώνης Καλιμανάς (25π. 1τρ.), Τάσος Γολικίδης (13π. 2τρ.) και Χρήστος Γραικός (12π.). Από τον ΝΗΡΕΑ καλύτεροι ο 15χρονος Μανώλης Ποδιάς (10π. 1τρ.) και ο 38χρονος Παντελής Χατζαργυρός (10π. 1τρ.) ενώ και τα υπόλοιπα παιδιά πάλεψαν φιλότιμα.

Άριστη η διαιτησία των Γιάννη Λουκαράκη και Παναγιώτη Καλαμάρη.

Τα δεκάλεπτα: 23 - 10, 46 - 16, 55 - 26, 76 - 44.

ΒΑΟΛ (Βούλικας - Συμιακάκης) Μπίτσι 2, Γολικίδης 13 (2), Πνευματικούδης 8 (2), Γραικός 12, Φωτεινός, Σακελλάρης 5, Ψύλλος 8, Καλιμανάς 25 (1), Σπυρέλλης 3 (1).

ΝΗΡΕΑΣ (Χατζηλάμπρου) Χατζαργυρός 10 (1), Τζουλιάνο 6, Σπετσιώτης, Ποδιάς 10 (1), Νεαμονίτης, Χατζηλάμπρου Ι. 3 (1), Μυλωνάς, Τζαγγέτας 4, Αργυρούδης 2, Κουντουριάδης 5, Χούλιαρης 2.